Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de d'abril del 2013 | 18:21
Cartes al director

Calúmnies

La calúmnia, la tergiversació, les desqualificacions desmesurades i la desmemòria interessada són els trets que caracteritzen els membres de l'actual govern del PP. Fa uns dies varem sentir a la senyora Dolores de Cospedal qualificant de "nazisme pur" els escarnis que patien alguns membres del seu partit.

I seguidament Cospedal va esquinçar-se les vestidures exclamant "què és això d'intentar violentar el vot?" De ben segur que la senyora de Cospedal en aquell moment no es va recordar que a les darreres eleccions catalanes els seus sicaris del diari El Mundo varen fer això mateix, "violentar el vot", acusant el president Artur Mas de tenir diners dipositats a paradisos fiscals, fet que posteriorment es va desmentir.

Els diputats del PP escarnits estan demanant ara mà dura contra els escarnis organitzats, diuen, per l'esquerra i els nacionalismes. Aviat prohibiran o limitaran el dret democràtic de manifestar-se. Retorn al franquisme.

Seguint aquesta mateixa línia el periòdic La Gaceta, va publicar la setmana passada en portada un article en el que s'afirmava que Catalunya estava organitzant un exèrcit, i ho arrodonia amb la foto d'un tanc que portava la bandera catalana.

Entre això i la guerra de banderes que porta a terme la Delegada Llanos de Luna contra els ajuntaments catalans, no m'estranyaria que un dia d'aquests declaressin la senyera un símbol nazi, i la prohibissin. I d'aquí a afirmar que Catalunya disposa d'armes de destrucció massiva, només cal esperar que un dia el senyor Aznar es llevi inspirat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat