Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 20 de d'octubre del 2015 | 12:42
Crònica · Economia

El Pont Aeri tempteja Albert Rivera

Un cop passades les eleccions catalanes, i amb la vista posada en les properes eleccions generals del desembre, el fòrum empresarial Pont Aeri, que agrupa empresaris i directius de grans empreses de Barcelona i Madrid, programa trobades amb polítics.

Fa pocs dies, va mantenir una reunió "ultrasecreta" amb el ministre de Justícia, Rafael Català, que la mateixa setmana advertia de la possibilitat d'aplicar l'article 155 de la Constitució a Catalunya "si arribés el moment".

També està previst que el proper 28 d'octubre mantinguin una altra reunió igual de discreta amb Albert Rivera, qui gaudeix de molt bona premsa entre l'empresariat des de la seva intervenció a les jornades de Sitges organitzades pel Cercle d'Economia. De fet, empresaris molt propers al PP veurien de molt bon ull un pacte PSOE-Ciutadans, que serviria per obrir un procés de regeneració democràtica però sense fer cap trencadissa. Tot i així, a ningú no se li escapa que algunes de les proposes de Ciutadans en fiscalitat, com la revisió del règim de les sicavs i l'eliminació de les exempcions en l'impost de societats generen inquietuds entre els empresaris.

Al Pont Aeri neguen que la trobada tingui cap intencionalitat política. Diuen que "Hem convidat gent de tota mena". El cert, però, és que si repassem la llista de convidats hi trobem set polítics del PP, dos del PSOE, el rei Felip, i ara, un polític de Ciutadans. Curiosament mai no han convidat polítics amb responsabilitats de govern d'altres partits. I evidentment cap representant dels sectors empresarials sobiranistes, que són majoria en la petita i mitjana empresa, i en algunes grans empreses familiars.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat