Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de d'octubre del 2014 | 21:25
La fotografia

Estudiants pel 9N: manifestacions arreu del país

Estudiants universitaris i de secundària s'han mobilitzat aquesta setmana a les principals poblacions catalanes entre les quals hi ha Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic, per reclamar a les institucions catalanes mà ferma amb el 9N.

Foto: diari Ara.

Barcelona · Aquesta setmana els estudiants de les principals universitats i instituts de secundària del país han sortit al carrer a reclamar la consulta per la independència.

Els estudiants, que s'han manifestat Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic, han conclòs així una jornada de vaga de dos dies, que ha acabat amb una gran manifestació aquesta tarda a la plaça Universitat de Barcelona.

A Girona s'han manifestat mig miler estudiants de la UdG i de diferents instituts gironins, a Tarragona mig centenar, a Lleida mig miler de joves i a Barcelona prop de 300 persones.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat