Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de de juny del 2010 | 15:50
La fotografia · Societat civil

Més de 1300 persones omplen el Fòrum Catalunya Món per impulsar la internacionalització de Catalunya

Barcelona · Amb l'objectiu de potenciar la política exterior catalana i dirigint la mirada a l'horitzó que permeti aconseguir que Catalunya sigui un país conegut i reconegut al món, s'ha celebrat aquesta setmana el Fòrum Catalunya Món de debat i anàlisi sobre el procés d'internacionalització del país.

Organitzat per la Generalitat de Catalunya i amb la presència de múltiples agents econòmics, socials i culturals del país, la jornada ha constituït una vertadera crida a favor de la construcció d'una potent acció exterior catalana. El vicepresident de la Generalitat i president del Patronat Catalunya Món, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha instat, en aquesta línia, a impulsar Catalunya "cap enfora", i ha demanat als assistents a fer un "esforç" per assolir el "dret de Catalunya a sortir al món".

"s també a les vostres mans que Catalunya sigui un país conegut i reconegut al món, vosaltres i nosaltres som el missatge d'aquest fòrum" ha reconegut Carod, que ha volgut deixar palesa la importància del camí cap a la "Catalunya global, la Catalunya al món", una via que "ja és irreversible, perquè no hi ha cap altre camí que aquest".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat