Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 17 de de setembre del 2014 | 21:42
La fotografia

Voluntat majoritària a favor de la consulta: el Parlament blinda el 9-N

CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP han blindat el 9-N aquesta setmana al Parlament amb una proposta de resolució conjunta. Els partits insten a celebrar el 9-N "amb totes les garanties democràtiques possibles".

FOTO: Mané Espinosa.

M. Folch · L'històric Debat de Política General d'aquesta setmana al Parlament de Catalunya ha viscut el seu moment culminant. Si bé la consulta per la independència de Catalunya ja comptava amb el suport d'una majoria parlamentària a Catalunya --una majoria que ja ha pactat data i pregunta-- aquesta setmana CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP han refermat el compromís polític que el 9-N serà una realitat.

Els quatre partits s'han unit al clam popular de la passada Diada per a reforçar el compromís polític amb la consulta de doble pregunta programada pel 9 de novembre. CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP, representats per Jordi Turull, Marta Rovira, Dolors Camats i David Fernández, han presentat una proposta de resolució conjunta que exigeix que la jornada del 9-N compti amb totes les garanties democràtiques possibles i, alhora, insten el Parlament a destinar "tots els recursos i mitjans tècnics i humans necessaris perquè la consulta es dugui a terme".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat