Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 19 de de novembre del 2008 | 16:12
Notícia · Comunicació

Barcelona, capital de la premsa gratuïta

Barcelona ·

Més de 350 persones participen a les Terceres Jornades Internacionals de Premsa Gratuïta que se celebren del 19 al 21 de novembre a Barcelona. Entre els participants hi ha editors de premsa gratuïta d'arreu del món, com ara Noruega, Suècia, Dinamarca, Argentina, Mèxic, Alemanya, Índia o Moçambic, entre molts altres.


El president de l'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta (ACPG), Josep Ritort, entitat que organitza les Jornades, ha destacat que: "Volem consolidar Barcelona com un punt de trobada de referència per a la premsa gratuïta mundial", i ha afegit que les Jornades també són una oportunitat de mostrar la premsa catalana al món: "Segons ens ha dit l'acadèmic Piet Bakker tenim un model únic de premsa gratuïta i ens hem de donar a conèixer".

Hi haurà ponències de "Estratègia empresarial en temps de crisi" amb participants com Lluís Bassat, publicista; Mauricio Gutiérrez, dissenyador d'Estats Units i Mèxic; entre d'altres. També hi haurà ponències al voltant de "Les empreses multicanals" amb Pablo Alzugaray, publicista; Bent Engwall, cap de desenvolupament editorial suec, entre d'altres. A més de tots els editors estrangers, dins del bloc de "models d'èxit de la premsa gratuïta" i d'altres temes.

Les jornades se celebren a l'Auditori Axa de Barcelona. Per a més informació consultin el web.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat