Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 29 de de març del 2017 | 12:13
Notícia · Comunicació

De Tribuna.cat a Nació Digital

L'Associació sense finalitats de lucre Tribuna Catalana creu que ha arribat el moment de replantejar-se la tasca de servei al país que ha desenvolupat en els últims quinze anys a través de la seva web tribuna.cat. I és que la premsa digital en tots aquests anys  ha crescut  exponencialment i s'ha consolidat al nostre país.

És per aquest motiu que la nostra associació ha pres la decisió de passar el testimoni a Nació Digital. El portal que fa la nostra funció amb lideratge i coherència nacional.

Tribuna.cat, doncs, ha cedit el seu fons històric a Nació Digital per tal que aquest pugui ser consultat i desitja que aquest diari es converteixi en l'eina informativa de tots els col·laboradors i seguidors de Tribuna.cat.

No obstant això, l'Associació Tribuna Catalana no plega i continuarà treballant en projectes com el de Debat Nacional i col·laborant amb el Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya en la seva tasca de sensibilització en el camp de la seguretat nacional.

Barcelona 29 de març 2017.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat