Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de desembre del 2015 | 12:38
Notícia · Comunicació

Miquel Martín Gamisans serà el nou director general de la Xarxa

Encara que el nomenament encara no sigui oficial tot sembla indicar que Martín Gamisans serà el nou diretor general de la Xarxa, a instàncies d'ERC, que ho hauria pactat amb CDC segons publica el diari ARA.

La seva entrada suposarà un contrapès en la gestió que ara encapçala Francesc Pena, home de confiança de Francesc Homs,com a conseller delegat. De fet, La Xarxa -que presta serveis de suport a les televisions i ràdios locals- alterarà el seu organigrama i crearà una direcció encapçalada per Gamisans i Pena, que inclourà també quatre persones més. L'últim canvi organitzatiu s'havia produït amb  la recent  incorporació  de Miquel Herrada, procedent de la ràdio i web Cugat.cat, com a responsable de continguts digitals.

Martín Gamisans va ser director de comunicació d'Òmnium entre el 2002 i el 2004 i posteriorment es va traslladar-se a Madrid on va exercir de cap de premsa del diputat a les Corts Joan Puigcercós. També ha exercit de consultor de comunicació en diverses empreses, a més de ser soci director de Catmèdia Global, editora del diari digital Directe.cat, entre els anys 2010 i 2011.




Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat