Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de de març del 2014 | 17:54
Notícia

L'ANC clama per la internacionalització del procés

L'entitat ha engegat una campanya d'acció exterior anomenada #CatalansWantToVote amb què compta amb 23 Assemblees Exteriors per a arribar a una cinquena part dels països reconeguts a l'ONU.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquesta setmana la seva estratègia d'acció exterior per internacionalitzar el procés polític català aquest 2014. L'ANC ha anunciat que l'estratègia té forma de "xarxa multidisciplinar" de persones organitzades arreu del món a través de les Assemblees Exteriors (AE) a 23 països i d'un miler de persones.

L'objectiu de l'Assamblea és arribar a tenir presència organitzada a una cinquena part dels països reconeguts per les Nacions Unides i alhora duplicar el volum actual de la xarxa

"Creiem que tenim una de les xarxes més preparades per internacionalitzar la nostra voluntat d'esdevenir un estat independent", ha explicat Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, aquesta setmana. Per a fer ressò de la iniciativa, l'ANC ha publicat el vídeo #CatalansWantToVote on hi participen Sílvia Bel, Lluís Llach, Albert Sánchez-Piñol, Dyango, Pep Guardiola, Montserrat Tura, el directiu del FC Barcelona Dídac Lee i el músic Yacine Belahcene en anglès, francès, alemany, català, castellà, àrab i xinès.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat