Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 21 de de març del 2016 | 11:53
Notícia · Política catalana

Castellà: "Tenim molt clar el mandat i tota aquesta legislatura té un únic objectiu que és esdevenir un estat independent"

El portaveu de Demòcrates de Catalunya i diputat de Junts Pel Si, Antoni Castellà,  en una entrevista a RAC1 ha demanat a CDC claretat i ho ha fet en relació al  debat al voltant d'un possible referèndum a Catalunya.Castellà ha afirmat  "Les declaracions d'alguns líders de Convergència Democràtica m'han sorprès.

En aquest moment és important ser clars i ser clars vol dir que les forces polítiques que ens vam presentar el 27S hem de poder dir: si vostè ens segueix votant a nosaltres el no objectiu és ser un estat independent. El referèndum i tant! però això no ha de voler dir que donem un missatge ambigu. L'objectiu que hem de tenir és convèncer al màxim de gent però no diluir-nos nosaltres com a formació. Això ho tenim claríssim des de la nostra formació. Nosaltres no tindrem ambigüitat, si altres formacions obren el camí de l'ambigüitat és legítim, no crec que sigui bo pel procés però és legítim, però no és el nostre camí".

Així, per a Castellà "Si un govern espanyol acceptés fer un referèndum vinculant i a,mb calendari és el moment en el que podriem negociar el procés. Tenim un mandat per iniciar el camí cap a l'estat independent i en aquest camí estaria bé fer un referèndum vinculant. Vol dir que finalment un govern espanyol diu que accepto el que decideixen els catalans. Però no hi ha cap indicador que això vagi per aquí i això no pot condicionar el debat a Catalunya".

"Tenim molt clar el mandat i tota aquesta legislatura té un únic objectiu que és esdevenir un estat independent"
ha manifestat Castellà que al respecte ha afegit que "Si fes autocrítica diria que hem d'intensificar molt més l'explicar a la ciutadania que la responsabilitat és a l'àmbit polític i hem de saber explicar com estem engegant tot l'àmbit que ens correspon en aquests 18 mesos".



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat