Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de novembre del 2016 | 12:14
Notícia · Política catalana

ERC i PDECat denuncien les amenaces aparegudes a les seves respectives seus de l'Hospitalet

Divendres al matí van aparèixer pintades a la seu d'ERC i JERC de l'Hospitalet amb amenaces directes on es fa una crida a "que vuelvan los GAL". Els republicans titllen aquest atac "d'injustificable i afirmen que és fruit de declaracions intencionades que busquen vincular directament l'independentisme amb una suposada situació de fractura política inexistent a la nostra ciutat.

La presidenta d'ERC L'Hospitalet, Sílvia Casola, ha fet una crida a la convivència i ha demanat la fi d'aquestes actituds que, com ha manifestat, "busquen provocar una situació de crispació a la que sempre hem dit que no ens hi sumarem". La presidenta local Sílvia Casola ha anunciat que han interposat denuncia, ja que considera que "és una amenaça directa que recorda els moments més foscos de la democràcia espanyola".

Per la seva banda, a la seu del PDECat d'aquesta mateixa ciutat també hi han aparegut pintades. En aquestes i en català es podia llegir "No hi haurà pau per als traïdors. Això és Espanya". El president del PDECat a l'Hospitalet, Eliseu Esterlich, ha estat qui ha descobert la pintada. "Condemnem qualsevol agressió i acte violent", ha destacat en un comunicat de premsa. El PDECat  també denunciarà els fets als Mossos d'Esquadra i afirma "continuarà defensant amb calma i fermesa, tant la democràcia com el seu projecte polític".

L'alcaldessa de  l'Hospitalet, Núria Marín, ha comdemnat ambdues accions  i ha mostrat la seva solidaritat amb les dues formacions atacades "No entenem com algunes persones tenen aquest tipus de comportament, que va en contra del sentiment democràtic que sempre ha caracteritzat  L'Hospitalet" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat