Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 6 de de setembre del 2016 | 10:07
Notícia · Política catalana

La CUP donarà suport a Puigdemont en la qüestió de confiança

La diputada de la CUP al Parlament, Anna Gabriel, va  assegurar ahir als Matins de TV3 que els deu diputats de la seva formació donaran suport al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la moció de confiança a la qual se sotmetrà el  proper 28 de setembre.

Així, Gabriel va afirmar  "donarem el sí a la qüestió de confiança" i que "És un sí a acabar de continuar la legislatura que iniciem i a seguir treballant". "No hi ha motius per convocar noves eleccions", ha afegit.

Gabriel va afegir que la trobada que van mantenir amb el president divendres passat havia anat bé i al respecte va afegir  que havia estat "Una trobada on van parlar "de política i de la legislatura" però no dels pressupostos, va precisar.
La diputada de la CUP al respecte d'aquests últims va dir "Sobre la taula posarem reflectir als pressupostos la voluntat de ruptura amb l'Estat espanyol" i també partides que acompanyin la celebració del referèndum unilateral d'independència (RUI), a més d'acabar amb les retallades.



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat