Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 13 de de gener del 2011 | 18:13
Notícia · Política

Quatre detinguts a l'operació claveguera

Redacció: Tribuna Mallorca · La policia ha posat en marxa una nova operació contra la corrupció, que afectaria la conselleria de Medi Ambient del Consell de Mallorca durant la passada i part d'aquesta legislatura. Es tracta de l'operació claveguera, que afectaria responsables d'aquesta institució durant el temps que va estar gestionada per Unió Mallorquina. En el moment d'escriure aquestes línies hi havia quatre persones detingudes, entre elles un enginyer de la conselleria.

Al llarg de tot el dematí hi ha hagut registres a les oficines de Medi Ambient del Consell i a empreses adjudicatàries d'Inca i Manacor. Entre elles ha sortit el nom de Melchor Mascaró. La policia investiga una presumpta trama de factures falses emeses per les empreses de recollida de fems. Es parla d'una quantitat superior al milió d'euros. Les irregularitats es remuntarien al 2005.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat