Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 23 de d'octubre del 2008 | 14:08
Notícia · Política

Àngel Colom: "Si la federació nacionalista no obté la majoria absoluta a les pròximes eleccions i ha de comptar amb algun partit aquest ha de ser ERC"

Barcelona · Aquestes han estat les declaracions fetes per l'exlíder republicà i ara membre de convergència, Àngel Colom, a El matí de Catalunya Ràdio. Per Colom en els  últims congressos d'Esquerra i de Convergència s'ha posat de relleu que l'horitzó nacional de les dues formacions està "molt, molt a prop" i, tenint en compte això, pensa que ara el que cal és "generar un full de ruta" per tenir un "estat propi". I en aquest sentit considera Colom que en el si de Convergència hi ha molta gent com ell que treballen perquè el nostre país tingui estructures d'estat i que el que s'ha de fer és deixar de confiar amb aquells que no ens volen i trobar la fórmula per arribar a un divorci tranquil . (d' Espanya)

Per altre banda Àngel Colom ha criticat els pactes fets pels republicans en les dues legislatures i ha afirmat que ell "mai hauria fet un tripartit" i que aquesta circumstància el "separa molt" dels seus antics companys de partit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat