Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 9 de de març del 2017 | 10:38
Notícia · Política

El Parlament britànic crearà un grup de discussió sobre Catalunya

El proper 14 de març el Parlament britànic farà oficial la creació d'un grup de discussió sobre Catalunya.L'anomenat All-Party Parliamentary Group (APPG) el formen 20 diputats dels principals partits amb representació a la Cambra dels Comuns, inclosos conservadors, laboristes passant pels liberaldemòcrates, el Partit Independentista Escocès (SNP) i el Partit Nacionalista Gal·lèsPlaid Cymru.

La iniciativa es va començar a gestar al desembre, quan el delegat de la Generalitat al Regne Unit, Sergi Marcén, va ser convidat a explicar el procés català a Westminster. El diputat del Partit Nacional Escocès (SNP) George Kerevan, crític amb la judicialització del cas català, ha estat un dels impulsors del grup.

Es preveu que el grup es reuneixi com a mínim dues vegades l'any i té l'obligació de restar obert a la incorporació de qualsevol diputat o senador britànic que mostri interès en aquesta qüestió.


 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat