Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 29 de de novembre del 2016 | 12:04
Notícia · Política

Els càrrecs electes i autonòmics d'ERC "treballaran" el 6D

El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, ha explicat  que els càrrecs locals d'ERC i també els autonòmics treballaran el dimarts 6 de desembre malgrat ser festiu i malgrat la polèmica que es va generar per aquells ajuntaments que han obert les portes el passat 12 d'octubre, també festiu.

"Els càrrecs electes d'ERC el dia 6 treballaran i jo crec que la gran majoria de càrrecs nacionals --diputats i consellers-- també tindran agenda pública" aquest dia, ha explicat en la roda de premsa posterior a la reunió de la direcció del partit.

Sabrià ha explicat que el partit no ha donat una consigna especial per actuar d'una determinada forma el 6D: "Cadascun està dissenyant el seu format. S'han fet moltes propostes diferents. Us haurem d'anar afinant el titular", ha ironitzat.

Així, els càrrecs republicans en ajuntaments, els diputats i els consellers del Govern tenen previst treballar aquest dia, tot i que cal recordar que alguns no podran fer-ho en el seu lloc habitual de treball ja que, per exemple, el Parlament ja ha anunciat que no obrirà les portes.


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat