Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 25 de de maig del 2011 | 18:42
Notícia · Política

Jordi Cabré, nomenat director general de Coordinació, Promoció i Cooperació Cultural

Nascut a Barcelona l'any 1974, Jordi Cabré és llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i membre de l'Opinió Catalana.

Jordi Cabré

ACN · El Govern ha nomenat Jordi Cabré, conegut escriptor, com a director general de Coordinació, Promoció i Cooperació Cultural. Francesc Homs ha remarcat que el factor "determinant" per nomenar-lo ha estat el seu "currículum excepcional" per al càrrec que ocuparà. Cabré és màster en Govern i Gestió Pública per la UPF, ESADE i per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i diploma de Postgrau en Direcció de l'Empresa per l'Institut d'Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra.

Amb tot, Cabré ha estat director del departament de producció a Manterola División Arte, empresa dedicada a la producció museogràfica i expositiva, i també ha dirigit l'empresa Loon Comunicació, especialitzada en assessorament de comunicació empresarial i producció audiovisual. Ha estat consultor estratègic a l'empresa DEP, especialista en anàlisi del funcionament d'entitats i empreses, així com en comunicació corporativa i planificació estratègica, i cap de l'Àrea de Comunicació de la Federació Catalana de Vela. Així mateix, ha treballat com a assessor jurídic a l'Autoritat Portuària de Barcelona (2000-2008) a l'àrea de dret administratiu, contractació i concessions, contenciosos administratius, mercantil, marítim i penal. També ha treballat als departaments Econòmic-Financer i de Pla Estratègic de la mateixa entitat.

Cabré també ha estat director de la branca d'informatius de la xarxa de televisions locals Comunicàlia (2008-2009) i del diari electrònic Elsingulardigital.cat (2006- 2008) i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com l'Avui, El Punt, El Singular Digital, Catalunya Ràdio, RAC1, COM Ràdio i TV3.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat