Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 17 de de gener del 2017 | 13:18
Notícia · Política

Puigdemont informa per carta Rajoy que no assistirà a la conferència de presidents autonòmics

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha enviat  una carta al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, responent la seva invitació a la conferència de presidents i "excusant" la seva absència a l'esdeveniment en la que afirma "si ens remetem al balanç" de les anteriors conferències de presidents, "és fàcil arribar a la conclusió que aquest


tipus de reunions són només una posada en escena sense cap resultat productiu ni satisfactori".


En aquesta  el president recorda a Rajoy que té "vocació de diàleg" i li recorda que per a parlar tant del referèndum com de la resta d'elements que afecten a Catalunya "i que per desgràcia el govern espanyol s'ha negat a afrontar de manera real més enllà dels anuncis", tenen pendent una reunió "bilateral" entre els dos caps de govern.

En aquest sentit, Puigdemont  li reitera  que Catalunya "com a nació que és i atenent a la realitat política, s'ha guanyat tenir una relació bilateral amb el govern espanyol". És per això també que la breu missiva acaba amb el desig del president que "properament es puguin tractar tots els temes personalment" amb Rajoy, i afegeix que aquesta és una mostra de la seva "disposició al diàleg".


























Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Imatges relacionades
Indica publicitat