Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 30 de de juliol del 2013 | 12:44
Opinió
Jordi Porta

Es nota que tot s'hi val

Alguns dels arguments en contra del procés sobiranista de Catalunya a través de la consulta democràtica val més no fer-ne cas perquè, normalment, són d'una pobresa humana i intel·lectual perfectament descriptibles.

Però avui no em puc estar de comentar unes recents declaracions. I és que les objeccions que, dia a dia, van repetint els suposats defensors de l'estat de dret, per tal que els ciutadans no puguin expressar la seva voluntat sobre el futur polític de Catalunya, han arribat a extrems que, a més d'una ignorància supina, expressen autèntica mala fe.

Un bon exemple han estat les declaracions del portaveu de Ciudadanos, el senyor Jordi Cañas, afirmant que el camí escollit pel Parlament de Catalunya és semblant al que va seguir Hitler per arribar al poder.

Com es possible tanta estupidesa? Ignora el senyor Cañas que la violència per impedir que Catalunya pugui escollir lliurement el seu futur polític ha estat sempre per part d'Espanya? Cal recordar-li que, des de Felip V passant per Primo de Ribera i el general Franco, la violència física ha estat usada sempre en contra de la personalitat nacional de Catalunya i al servei d'Una Grande y Libre?
Amb aquest nivell d'adversaris és més que probable que ens en sortirem"
Ignora el senyor Cañas que actualment els qui estan disposats a defensar la seva posició són precisament alguns militars espanyols? Recorda també que la tan lloada Constitució va ser redactada i aprovada sota el temor d'un cop d'estat del qual ja en va ser un intent la Tejerada del 1981?

El que és una vergonya pel Parlament de Catalunya és que en aquests moments hi hagi diputats amb aquest nivell i que diguin aquestes bestieses. De totes maneres, amb aquest nivell d'adversaris, crec que és més que probable que ens en sortirem.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Jordi Porta
Jordi Porta
Opinió · Política catalana
El respecte a la llei
Opinió · Política catalana
Les maniobres per desviar l'atenció pública
Opinió · Política catalana
Del carrer a les nostres institucions
Opinió · Política catalana
Els poders públics i la societat civil
Opinió · Política
Democràcia i respecte a la Constitució
Opinió · Política
Probable nou estil polític repressiu
Opinió · Política catalana
Endavant i mantinguem la dignitat
Indica publicitat