Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 10 de de setembre del 2012 | 18:38
Opinió · Societat civil
Lluís Aragonès
Empresari

Diada Nacional completa

La Diada Nacional de Catalunya, l'Onze de setembre d'enguany, serà recordada i tindrà influència política, econòmica i social per força anys. Arribem a aquesta convocatòria amb tots els elements perquè sigui un èxit multitudinari.

L'autisme de l'aparell de l'Estat i dels principals partits polítics espanyols, una crisi que la ciutadania entén que seria molt menor sense l'ofec econòmic a què Espanya ens sotmet, unes ànsies de canvi polític, econòmic i social estructural, perquè l'status quo actual ja no dóna més ni ofereix cap projecte de convivencia ni igualtat… I una gran preparació que ja s'ha fet present amb actes de sensibilització que han obtingut una gran resposta arreu del país i que ja garanteix la inundació humana de Barcelona amb vehicles privats, autobusos i trens.

Feia anys que aquest país no vibrava amb un projecte il·lusionant d'una forma tan transversal com ara. Només la independència, amb l'assumpció de totes les seves obligacions, deures i incerteses, ha demostrat ser fins ara l´única aspiració de canvi i millora capaç d'il·lusionar una societat prou castigada fiscalment, laboralment, lingüísticament, culturalment, infraestructuralment… 
La caverna i la dreta espanyola ja ataquen directes contra la voluntat popular que omplirà demà la capital"
Ja fa uns quants dies que certs representants i formacions polítiques catalanes estan preparant-se per a aigualir el sentit de la manifestació per a fer més dolça la gestió del seu endemà. La caverna i la dreta espanyola, en canvi, ja ataquen directes i sense compassió contra la voluntat popular que omplirà demà la capital nacional d'estelades i banderes quadribarrades.

Demà a la manifestació hi haurà qui ho sent, qui ho pateix, qui es grata la butxaca, qui paga sens parar, qui parla i no el volen entendre... Els assistents sabem que tindrem amb nosaltres molts altres conciutadans que no podran assistir-hi en persona però que hi seran d'esperit, fent pinya cadascú pels seus motius... 

Demà parlarem tots. Junts, alhora davant el món. Perquè volem construir el nou estat d'Europa, perquè volem canviar el nostre futur.

Els propers dies sabrem qui ens escolta a Espanya!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Lluís Aragonès
Indica publicitat