Dimecres, 23 de novembre del 2011 | 19:20
 ∑
Crònica · Política catalana
"Una persona, un vot": cornuts i pagar el beure
Roger Buch
Politòleg
El resultat de les eleccions de diumenge ha provocat una revolta a les xarxes socials contra l'actual sistema electoral que és titllat d'injust. Amb  el lema "1 persona, 1 vot" es demana una nova llei electoral que acabi amb la injustícia que UPyD i Izquierda Unida, tenint molts més vots, tinguin menys diputats que Amaiur i CiU.
 ∑
Crònica · País Valencià
Sí, sí, sí, Compromís a Madrid!
El 20 de novembre del 2011 ha passat a la història com la primera ocasió en què un partit valencià de tall nacionalista aconsegueix representació al Congrés espanyol.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
A propòsit de diumenge
Ivan Mambrillas
-No ens cal redescobrir la impot√®ncia electoral del PP al Principat per gosar voler ser una naci√≥, de la mateixa manera que l'actual superpot√®ncia d'aquest partit al Pa√≠s Valenci√† i les Illes no converteix els Pa√Įsos Catalans en un esguerro de l'esperit.
 ∑
Notícia · Política
Eurodiputats catalans, bascos, escocesos i flamencs defensen a Brussel·les el concert econòmic
Pretenen que les seves esmenes a favor del federalisme fiscal s'incloguin en l'informe anual sobre la situació de la fiscalitat europea.
 ∑
Notícia · Illes Balears
L'OCB demana que TV3 es torni a veure íntegrament a les Illes Balears
L'Obra Cultural Balear (OCB) considera que l'actual direcció d'IB3 ha trencat unilateralment l'acord que havia contret amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
 ∑
Notícia · Comunicació
Terribas entrevista Artur Mas el proper 1 de desembre
El president de la Generalitat, Artur Mas, serà entrevistat a TV3 el dijous 1 de desembre per la directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas.
 ∑
Notícia · Societat civil
Municipis per la Independència supera el centenar d'adhesions
La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha superat aquesta setmana els 100 municipis adherits.
 ∑
TribunaTV
TribunaTV a l'entrega de premis de la Fundació Lluís Carulla
Isona Passola, productora de Pa Negre: "Si arribem a guanyar-lo, l'Oscar seria a la nostra llengua"
 ∑
Notícia · Euskal Herria
I√Īaki Antig√ľedad (Amaiur): "Desitjo veure Otegi lehendakari"
En una entrevista a Vilaweb, el cap de llista d'Amaiur a Biscaia afirma que Otegi "passarà a la història, igual que Gerry Adams" i que "poques persones tenen la seva capacitat i visió polítiques".

 ∑
Notícia · Política
ERC es queda el 'diputat de la discòrdia' a Girona
El vot exterior no serveix al PSC per superar a ERC i Teresa Jordà acompanyarà al Congrés dels diputats a Alfred Bosch i Joan Tardà.

 ∑
Crònica · Internacional
Les eleccions al Marroc no serveixen per renovar la vida política
Toni Reig
Periodista
Marroc celebra eleccions legislatives d'aquest divendres 25 de novembre, en un marc constitucional reformat sota la direcció de la monarquia, que no serveix per efectuar la necessària, urgent i imprescindible renovació de la vida política marroquina.
 ∑
Recull de premsa · Política
Villatoro: "CiU ha de dibuixar unes línies vermelles sobre dèficit fiscal, llengua, cultura i autogovern"
"Qu√® ha de fer CiU per complir l'enc√†rrec? Ha d'exigir el pacte fiscal, perqu√® ho tenia al programa. √Čs un comprom√≠s".
 ∑
Recull de premsa · Política
Benach: "Junqueras i Herrera poden fer servir aquella expressió que 'encara hi ha partit'. Per a ells, tot just comença"
"El president Mas parlava d'un hat-trick diumenge. Junqueras i Herrera poden fer servir aquella expressió, també tan esportiva, que 'encara hi ha partit'. Per a ells, tot just comença".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠