Monday, 16 de May del 2011 | 19:30
Opinió · Seguretat
Adéu al pare del model de seguretat català
Miquel Sellarès
President del CEEC
La mort de Jaume Curbet després de les llargues i terribles malalties que l'han colpejat durant els darrers anys ens obliga a fer el que ell possiblement no voldria: destacar el seu paper clau per a la construcció del model de seguretat català.
Opinió · Política
Herois pel partit
Salvador Cardús
Degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB
Qui ho diu que la vida del polític no és molt dura? Que ho preguntin, aquesta setmana, a qualsevol socialista català! La premsa ha portat respostes de dirigents i alcaldes, se'ls ha entrevistat a les ràdios, i encara bo que el terratrèmol de Llorca ha suspès actes i debats, i s'han pogut amagar per unes hores...
 ·
Notícia · Seguretat
Tribuna.cat rep un atac informàtic
Durant bona part d'aquest cap de setmana, Tribuna Catalana i Tribuna Mallorca han deixat de funcionar a causa d'un atac al servidor.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Factor Busquets
Pep Guardiola ja respira més tranquil. Sap que podrà comptar amb Sergio Busquets de cara a Wembley. La figura de 'Busi' s'erigeix ara com a factor determinant sobre el joc i com a revulsiu per a l'equip.
Opinió · Política
Necessitem regidors independentistes
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
Les relacions entre Catalunya i Espanya estan arribant a un punt insostenible. Els atacs reiterats a la llengua i cultura catalanes, l'espoli fiscal i el tracte injust i, en algun cas, fins i tot vexatori que rebem els catalans per part de l'Estat espanyol han aconseguit el que fa tan sols uns anys semblava impossible, i és que un gruix considerable de població es  plantegi la independència com una opció viable.
Opinió · Política
Democràcia al segle XXI
Pere Pugès
Director d'una empresa cooperativa i membre de la Conferència Nacional per l'Estat Propi
A Europa, ben entrat el segle XXI i immersos en una crisi que està posant en evidència tot un sistema, ja no ens hauríem de conformar amb creure que la nostra democràcia és la garantia suficient per superar-ho tot. Perquè el que està en perill és la mateixa democràcia, la llibertat i els drets dels ciutadans.
 ·
Notícia · Societat civil
Escola Valenciana crearà una Xarxa de Centres Educatius de Qualitat
L'1 de juny és la data triada per Escola Valenciana per donar el pas definitiu cap a la creació d'un ensenyament plurilingüe i de qualitat al País Valencià.
 ·
Notícia · Política
Cubicles: el naixement d'un nou gènere en català
Les sèries online o sèries creades per a la xarxa són un fenòmen audiovisual cada cop més estès arreu del món. Les primeres incursions a les plataformes de visualització de continguts audiovisuals en xarxa, com YouTube o Vimeo, van generar una cascada de seguidors que s'han materialitzat avui dia en audiència fidel.
 ·
Notícia · Societat civil
Condemnat el guàrdia civil que va agredir Iván Cortés
El jutjat d'instrucció número 8 de Palma ha condemnat l'agent de la guàrdia civil que va agredir Iván Cortés a l'aeroport de Palma per parlar en català. L'acusat haurà de pagar una multa de 1.200 euros per un delicte de faltes, així com les costes del judici.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Matute afirma que l'objectiu del PP un cop arribi al poder serà "segrestar la democràcia"
El portaveu de Bildu creu, a més, que la coalició independentista "serà una de les peces que es vulgui cobrar"
 ·
Recull de premsa · Política
Toni Soler: "Si recuperés la sobirania, el socialisme català podria captar molt de vot nou"
"¿És prou fort el catalanisme per fer front a aquesta possibilitat?" s'ha qüestionat l'autor de l'article Si trenquen amb el PSOE publicat a l'Ara.
 ·
Recull de premsa · Política
Joan Puigcercós: "L'única retallada imprescindible és la d'un dèficit fiscal galopant"
El líder d'ERC ha denunciat que el Govern dels Millors "ha optat per una política de retallades" davant de la reducció d'ingressos de la Generalitat.
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí