Monday, 30 de May del 2011 | 19:33
 ·
Entrevista · Societat civil
"El PP farà tot el possible per fer desaparèixer el català de l'àmbit públic, igual que Franco"
Tomeu Martí
Coordinador de l'Obra Cultural Balear
La majoria absoluta del PP a les Balears té en alerta a múltiples sectors socials de les Illes davant la voluntat ja expressada per José Ramón Bauzá de fer retrocedir l'ús del català a l'administració. El coordinador de l'OCB, Tomeu Martí, valora l'escenari obert després del 22-M i relata la influència de l'entitat ultra Círculo Balear, que aquest diumenge va protagonitzar uns incidents amb gent de Sineu.
Opinió · Política
La culpa no és només del tripartit
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
La dimissió de l'executiva d'Esquerra arriba unes eleccions massa tard. Són responsables de no haver sabut veure, malgrat els molts indicis que hi havia, que no tenien la confiança dels electors.
 ·
Notícia · Política
Nou atac de Camps a l'ensenyament en valencià
A través de les paraules de Vicent Moreno, l'entitat Escola Valenciana ha expressat la seva indignació per la intenció del conseller d'Educació en funcions, Alejandro Font de Mora, de suprimir les línies en valencià a l'escola i substituïr-les per una línia única.
 ·
Notícia · Política
Oposició unànime a la mutilació del valencià a les aules
Ni l'oposició ni el sector de l'ensenyament, ni els sindicats ni la societat civil donen suport a la decisió política i unilateral del PP al País Valencià de suprimir l'actual model bilingüe per una única línia.
 ·
Notícia · Política
Rubalcaba té la fórmula; els catalans també
El candidat del PSOE assegura que sap com resoldre la "complexa" relació entre Catalunya i Espanya, tot i que ha demanat "uns mesos" de marge.
 ·
Notícia · Comunicació
L'ACN tanca les delegacions de Nova York, París i Berlín
Les primeres decisions del nou director de l'ACN, Joan Maria Clavaguera, han seguit la tònica del govern Mas: retallada a les delegacions de Nova York, París i Berlín.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Conseqüències i interpretacions
La quarta Copa d'Europa de la història del Barça situa el club a l'alçada de la seva magnitud. La tercera dels darrers cinc anys el reafirma en el seu camí. El Barça regna a Europa amb Guardiola i Messi per bandera.
 ·
Recull de premsa · Política
M. Llansana: "A ERC li cal un nou líder i que els militants treballin units per guanyar"
La filòloga i periodista Marina Llansana ha sentenciat que Esquerra "ha perdut la frescor de fa uns anys i ha pagat molt cars els pactes amb el PSC".
 ·
Recull de premsa · Política
S. Cardús: "El PSC ha perdut els votants per falta de nord o ha perdut el nord per falta de vots?"
"¿De vint-i-cinc diputats a deu o dotze? Si en lloc de menysprear-se, els partits volguessin aprendre dels adversaris, ara tothom estaria estudiant l'espectacularitat de l'ensorrada del PSC per aclarir-ne les causes".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí