Dimarts, 28 de febrer del 2012 | 18:36
 ·
Crònica · Política catalana
Oriol Junqueras, velocitat de creuer a ERC
Oriol Junqueras segueix fent camí com a líder de la nova Esquerra Republicana de Catalunya. L'historiador està refent l'estructura interna del partit i ubicant-lo en un espai central del debat nacional.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
L'ARA, ara també a València
Va ser el professor Josep Gifreu el que va teoritzar l'espai nacional de comunicació, un espai de deu milions de lectors, televidents, oients de ràdio i consumidors de productes culturals en català.És a dir un mercat on els productes en la llengua del país tenen camp per créixer si són de qualitat i aconsegueixen atraure el lector o les audiències.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
CMT: tornada al orígens
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT), l'ens regulador de les telecomunicacions a nivell estatal, fou un dels símbols del govern socialista espanyol per tal d'exemplificar la seva suposada descentralització.
Opinió · Política
Nosaltres sols
Isidre Palmada
Professor
L'últim semestre ha estat el dels congressos dels partits. Poc a poc, els partits treuen de la capça els nous discursos i posen greix als engranatges. El PSOE ha aclarit la incògnita essencial del PSC i aquest, com un sol home, canvia d'estratègia.
 ·
Crònica · Anàlisi política
Murdoch revela el dia del destí
La piulada de Murdoch la setmana passada, donant suport al referèndum d'independència, va sorprendre el Regne Unit. Però, ben pocs esperaven la veritable campanya que orquestrà ahir als quioscos escocesos el magnat de la comunicació:

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí