Dijous, 1 de setembre del 2016 | 17:36
Opinió · Política catalana
Enguany més que mai. A punt!
Jaume Marfany
Filòleg
Queden pocs dies per a un nou 11 de Setembre, que torna a ser, malgrat ens acusin de reiteratius, decisiu i històric. De fet, tots els 11-S han sigut, en major o menor grau, històrics i, molts, decisius per avançar en el camí de les llibertats nacionals i socials. És bo recordar-ho enguany quan es commemoren 40 anys d'un històric i decisiu 11-S a Sant Boi de Llobregat.

Opinió · Política catalana
Invertim en les persones per construir un país millor
Meritxell Budó i Pla
Vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona i presidenta delegada de l’Àrea d’Atenció a les Persones
Quan parlem de polítiques de benestar, quan parlem de drets i de ciutadania, estem parlant de polítiques adreçades a les persones, la nostra principal prioritat.

 ·
Entrevista · Seguretat
S'han acabat els lliris blancs, cal anar fins a les últimes conseqüències
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Sellarès és president del CEEC i va ser director general de Seguretat Ciutadana. També va ser fundador de Convergència, de l'Assemblea de Catalunya i cofundador de l'ANC. És col·laborador a El Punt Avui. Mar Vicente l'ha entrevistat.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Junqueras: "Visca la democràcia, visca el poble sobirà, visca la República catalana"
En un article al Punt Avui el Vicepresident del Govern i president d'ERC, Oriol Junqueras assegura que "O posem el futur en mans del veredicte dels ciutadans de Catalunya o hipotequem la seva set de justícia i fam de llibertat a un TC i unes majories a Espanya que ni volen canviar ni tenen cap mena de voluntat de facilitar cap canvi a Catalunya".
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Un miratge d'estiu"
En un article al diari Ara l'historiador i periodista, Joan B. Culla fa referència al "al globus político-mediàtic que es començà a inflar quan, el passat 19 de juliol, va donar la impressió que alguns dels vuit diputats de Convergència al Congrés havien votat amb el PP i Ciutadans la composició de la mesa d'aquella cambra,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí