Divendres, 7 de desembre del 2012 | 20:10
Crònica · Madrid
Madrid ha liquidat el PSC
Madrid s'ha encarregat aquesta setmana de liquidar, definitivament, el PSC de Pere Navarro. Si als socialistes catalans els resultats del 25-N els van deixar un regust agredolç (esperaven una patacada encara més gran) el PP i el PSOE han demostrat que el seu projecte no és alternativa de govern a Catalunya. El PSC va morir aquest dijous, aniversari de la Constitució espanyola.
 ·
Crònica · Política catalana
Comencem amb una "Declaració de Sobirania"
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
En una Generalitat intervinguda "de facto" el perill més gran per al nou Govern i per a la celebració del referèndum és abocar-se al dia a dia. Sense marge de maniobra per l'asfíxia pressupostària, sorgiran els desacords i s'afeblirà el suport popular. L'antídot contra aquesta deriva és establir l'agenda nacional des del primer moment. 
Opinió
Reculin cap al Parlament, sisplau
Marta Rovira
Sociòloga
Tot fa pensar que el govern espanyol, en comptes de buscar extintors per mirar d'apagar les raons que poden impulsar el suport social a l'independentisme, ha optat decididament per atiar el foc posant-hi combustible.
 ·
Llibres / revistes
Gihadisme
 ·
Crònica · Afers religiosos
Rebuig cristià al 'toro Wert'
Els cristians participen també del rebuig generalitzat de Catalunya contra el projecte del toro Wert, com ell mateix és qualifica, un projecte que pretén aniquilar la llengua catalana al seu sistema escolar. Una navegació per les xarxes socials és una bona mostra d'aquest rebuig.
 ·
Crònica · Política catalana
Necessitem la més àmplia i activa majoria social possible
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Aquesta legislatura ha de protagonitzar el pas històric més important des de 1714. Aquest salt exigeix la majoria social més àmplia i activa possible. Els resultats de les eleccions han reequilibrat la composició social de les forces compromeses amb el referèndum d'autodeterminació.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Llibres / revistes
El triomf del carrer
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí