Divendres, 27 de setembre del 2013 | 19:48
 ·
Notícia · Llengua
Acte en defensa del català a les Illes el pròxim 1 d'octubre
La coordinadora d'entitats per l'escola en català, Somescola.cat, ha convocat el pròxim dimarts 1 d'octubre a Barcelona un acte de suport a la vaga indefinida de docents de les Illes Balears i en defensa de la llengua catalana al territori.
Opinió
Les Illes diuen prou al psicòpata Bauzá
Miquel Sellarès
President de l'Opinió Catalana
Un tsunami de color verd està envaint tota la societat civil i la comunitat escolar de les Illes. Sense adonar-se'n, un fatxa psicòpata que representa l'ala dura i d'extrema dreta del PP a les Illes, el president Bauzá, ha incendiat la política de les Illes i ha trencat internament el PP.
 ·
Notícia · Societat civil
'Pel dret a decidir del País Valencià': manifest fundacional el proper 1 d'octubre
La plataforma 'Pel dret a decidir del País Valencià' presentarà el pròxim 1 d'octubre el seu manifest fundacional al Teatre Micalet de València amb l'objectiu de recuperar de la "capacitat d'autorganització política dels valencians".
 ·
Recull de premsa
Alzamora: "La tercera via no és més que una prolongació artificial i estèril dels debats de la Transició, que ja hem de donar per tancats"
"La tercera via té un inconvenient, i és que en la política catalana ja és una vella coneguda, només que amb el nom, ara desgastat, de peix al cove"
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "L'Onze de Setembre del 2014 l'exercici del dret a decidir haurà d'estar garantit"
"Si no és així, la Diada del 2014 la majoria popular prendrà tot el protagonisme del procés i omplirà pacíficament els carrers i les places s'hi quedarà fins que la restricció democràtica sigui abatuda".
 ·
Crònica · Política catalana
Foment del Treball: primera victòria de Joan Rigol
La intensa campanya de trucades a diferents empresaris catalans feta per un atrotinat cap de l'Estat abans de l'operació de maluc amb l'objectiu de demanar-los la seva desvinculació a qualsevol operació política que sigui favorable al dret a decidir no ha aconseguit doblegar l'àmplia majoria d'empresaris a favor del procés. Aquests, veient el pacífic i responsable camí que ha emprès Catalunya, han entès que no poden oposar-s'hi.
 ·
Crònica · Política catalana
Mas: "Votar i construir plegats"
En el debat de política general d'aquesta setmana, que hauriem d'anomenar el debat de l'estat de la nació, el president Artur Mas no ha sorprès ningú, i menys encara aquells qui no es deixen entabanar pels missatges de l'Estat i per la caverna política i mediàtica. Artur Mas, amb el seu llenguatge clar i contundent no ha fet cap passa enrere. Aquest 2013, data i pregunta. I el 2014, consulta o referèndum.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí