Dimecres, 21 de desembre del 2016 | 14:38
Opinió · Seguretat
El CEEC i l'estat de la nostra Seguretat Nacional
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
La incompetència, la manca de projecte d'estat, l'acomplexament vers l'estat espanyol i la supeditació als seus aparells i als seu imaginaris nacionals han fet que la nostra classe política ,en general, no tingui consciència nacional de seguretat. I que fins i tot en alguns casos s'hagi potenciat càrrecs polítics en el camp de la seguretat a personatges impresentables i
Opinió · Política catalana
Quin paper tindran els Mossos?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Permeteu-me respondre amb sis apunts breus la pregunta que membres de la CUP van fer sobre quin paper poden tenir els Mossos d'Esquadra en tot aquest procés sobiranista.

La fotografia · General
Puigdemont: "Som una nació que té un gran esperit esportiu"
El president de la Geenralitat, Carles Puigdemont, ha encapçalat aquest vespre la vintena edició de la Festa de l'Esport Català, que organitzen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat.
 ·
Notícia · Política catalana
Antoni Castellà afirma que si hi ha una majoria que va a votar, la legitimitat de la legalitat serà la catalana
En una entrevista al Temps Antoni Castellà afirma que "Ara tenim clar-almenys a Demòcrates ho tenim ben clar-que el referèndum s'ha de convocar i s'ha de fer. I l'hem de fer independentment de quina sigui la posició del Govern Espanyol".
 ·
Notícia · Política catalana
Sabrià: "Treballem cada dia amb un únic objectiu, referèndum, referèndum i referèndum"
El portaveu nacional d'Esquerrra Republicana, Sergi Sabrià, ha subratllat un cop més que "estem treballant des de tots els àmbits on tenim responsabilitat per fer el referèndum.Hi treballem des de Govern, des del Parlament, i des del partit, que just ahir va aprovar reservar una partida d'un milió d'euros al pressupost intern del 2017 per fer la campanya del Sí.
 ·
Notícia · Cultura
Santi Vila: "L'Estat s'ha retirat de la cultura a Catalunya i ja ens tracta com si fóssim un país independent"
El conseller de Cultura, Santi Vila, ha afirmat  al Parlament que "des de 2011, l'Estat s'ha retirat, a efectes pràctics, de la cultura a Catalunya i ja ens tracta com si fóssim un país literalment independent". Vila ha lamentat que des fa cinc anys "hi hagut una reducció del 44% dels pressupostos en els grans equipaments a Catalunya en què l'Estat hi té presència".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí