Dilluns, 18 de febrer del 2013 | 19:56
Opinió
Toros i autogovern
Vicenç Villatoro
Director de l’Institut Ramon Llull
Probablement el fenomen polític més rellevant dels últims anys a Catalunya no és el creixement de l'independentisme sinó l'enfonsament de l'autonomisme. O, si volem dir-ho d'una altra manera, l'enderrocament de la solució autonomista que una part del catalanisme havia considerat acceptable durant tot un segle. En els últims anys, aquesta solució teòrica ha caigut del catàleg, ha desaparegut.
 ·
La fotografia
Jornada intensiva de l'Assemblea Nacional Catalana a l'Hospitalet
Una trentena de parades informatives han difòs el missatge de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a tots el barris de l'Hospitalet en aquesta passada setmana, dins de la campanya de l'ANC a favor del sí localitzada a territoris encara indecisos.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Sánchez-Camacho demana a Mas que s'ocupi de problemes reals. Allò que preocupa al PP és restituir els toros"
"Puntualitzem: mentre crema Roma (o és Gènova?), es força el calendari legislatiu i el marc legal per a reintroduir a corre-cuita els toros a Catalunya contra el vot democràtic del Parlament".
Llibres / revistes
L'embús de l'eix mediterrani
 ·
Recull de premsa
Soler: "La putridesa d'alguns no pot desacreditar la voluntat d'una majoria democràtica"
"Si bé és cert que el sobiranisme no pot ser una cortina de fum que amagui les corrupteles, la putridesa d'alguns no pot desacreditar la voluntat d'una majoria democràtica [...] formada bàsicament per les víctimes de la crisi i la corrupció".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió
L'hora d'afirmar que 'Catalonia is different'
Joan Rusiñol
Periodista
Something is rotten in the state of Denmark deia un dels personatges de Hamlet. Alguna cosa fa pudor a podrit. La frase la va recordar el portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, després d'entrevistar-se amb el rei espanyol. Això va ser a finals del 2011 i alguns es van posar les mans al cap.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí