Dimarts, 17 de juliol del 2012 | 19:58
Entrevista
"No és impossible que el PP perdi l'hegemonia al País Valencià a canvi d'un tripartit"
Eliseu Climent
President fundador de l'ACPV
Eliseu Climent és encara president d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) però en breu serà rellevat del seu càrrec per un dels intel·lectuals de més renom al País Valencià, Joan F. Mira. L'entrevistat defensa a dia d'avui un optimisme que costa de trobar al territori valencià, i més amb l'actualitat colpidora que ha deixat, aquesta mateixa setmana, més del 70% de plantilla de Canal 9 al carrer.
Opinió · Política
Dos federalismes
Isidre Palmada
Professor
El PSC reviu el conflicte original de la transició democràtica i s'està trencant perquè 35 anys de debat no han aconseguit soldar un model federal únic. Dins el PSC tothom parla de federalisme, però no diuen el mateix. Només ho sembla. 
 ·
La fotografia · Llengua
Protestes contra la minorització del català a les Illes
Entitats, organitzacions i ciutadans s'han concentrat aquesta setmana contra l'aprovació de la modificació de la Llei de la Funció Pública, que lleva el requisit de català als funcionaris de l'administració.
 ·
Llibres / revistes
Visc aquí, planto aquí
 ·
Crònica · Tecnologia i país
El català s'incorpora al WhatsApp
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Si fa uns dies va ésser Twitter, la setmana passada rebíem la notícia de què el WhatsApp, l'aplicació per a l'enviament i la recepció de missatges curts de text per Internet, que està revolucionant la nostra quotidianitat, també tindrà opció en català.
 ·
Recull de premsa
Garcia-Ruiz: "Catalunya ha d'explicar que té un problema econòmic fruit d'un conflicte polític"
"L'excepció que Catalunya actualment demana al món [...] requereix el vistiplau de l'Estat, i això està lluny de ser assolit".
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "La nova societat catalana no pot permetre's el luxe de perdre referents de país com el CAC"
"L'exclusió de la representació de les forces minoritàries catalanistes i d'esquerres en el CAC [...] no té precedents".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Al costat de les nostres Institucions per dir prou
La situació es tensa dia rere dia. I, més en concret, des del passat 29 de març quan els aparells inconfessables del nacionalisme espanyol van començar a fer experiments per desprestigiar les nostres institucions, presentant una Catalunya de violència i incapaç de mantenir la seguretat ciutadana.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí