Dilluns, 5 de desembre del 2011 | 19:23
Opinió · Política
Mas necessita anar a l'oculista Cottet
Miquel Sellarès
Periodista
Cal llegir el llibre de Pilar Rahola sobre Artur Mas per entrendre els clarobscurs del pensament i gestió del President. Mas és un home que desconeix com fer país, com fer política, el món intel·lectual, la societat civil en lluita i que coneix menys encara els experts en mitjans de comunicació.
Opinió · Política
La revista Time té raó d'excloure Catalunya
Humbert Roma
Periodista
Aquests dies corre per la xarxa una campanya fruit de la ignorància de les regles fonamentals del periodisme. Gent catalana plena de bones intencions i poca cosa més pretén –i convida a– donar lliçons als periodistes de la revista "Time" i contradir-los en la selecció que ha fet el setmanari nord-americà del que qualifica com "les deu nacions aspirants" a ser independents.
Opinió · Política
La responsabilitat dels polítics
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Ja fa temps que la ciutadania es desentén de la política institucional i dels polítics professionals.
 ·
Crònica · Economia
No tots són com els directius de Caixa Penedès
Quan es va fer públic l'escàndol dels directius de Caixa Galícia, que s'havien autoatorgat plans de pensions per imports milionaris, tots vam pensar que això, a Catalunya, era impossible que passés.
 ·
Notícia · Comunicació
'Opinió o campanya antiTerribas', senyor Antich?
El director de La Vanguardia acusa a Mònica Terribas en l'article "Entrevista o interpel·lació?" d'actuar com si estigués en un cara a cara en l'entrevista a Artur Mas.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a la IX jornada de L'opinió Catalana (I)
Enric Pedrosa rep el Premi Jaume Rafart 2011, promotor de la reinstauració de les 4 Columnes de Puig i Cadafalch
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Sota control
Madrid i Barça afronten la setmana prèvia al clàssic amb sensacions diverses. Des de Madrid es pretén establir realitats oposades, però la situació és molt més similar del que venen.

 ·
Notícia · Política
L'absència de Mas als actes de commemoració de la constitució espanyola porta cua
ERC i SI aplaudeixen l'acció mentre que el PP i C's la lamenten. Amb tot, l'absència d'un president de la Generalitat ve de lluny: Maragall no hi va anar mai i Pujol ho va deixar de fer el 1988.
 ·
Notícia · Política
ERC veu "impossible" pactar amb CiU un pressupost on s'hi pugui afegir el PP
Simó crida a Mas a iniciar un "diàleg nacional" per traçar "un full de ruta clar de transició nacional" i retreu que hagi encarregat un informe a la Fundació CatDem.
 ·
Recull de premsa · Política
Gifreu: "La defensa de TVC ha de marcar la línia vermella que separa les forces catalanistes de l'altra aliança"
"El govern de Mas hauria de deixar d'escoltar els cants de sirena del PP i fer causa comuna amb la gran majoria natural de les forces catalanistes"
 ·
Recull de premsa · Política
Carod: "Un president ni ha d'anar de senador, ni ha de renunciar o empetitir, en públic, la llengua del país que presideix"
"M'és molt incòmode escriure aquest article, però, moralment, crec que he de fer-lo. El president Montilla no hauria d'haver anat de senador a Madrid".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí