Dijous, 19 de abril del 2012 | 20:06
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Quico Homs, entossudit en fer fora Terribas
Una vegada aplicada la contrareforma de la CCMA, el poder de Quico Homs és omnipresent. I molt més després de col·locar un dels seus peons, Brauli Duart. El nou director, tot i que porta pocs dies al capdavant de la Corporació, ja ha patit les primeres histèries persecutòries del seu cap, Quico Homs.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Els Simpson viuen al Palau d'Ajuria Enea
Així ho creu Antonio Basagoiti. El líder del PP a Euskadi ha comparat al Lehendakari Patxi López amb Homer Simpson, el cap de la popular familia de dibuixos animats nordamericana. 
 ·
Crònica · País Valencià
Una Generalitat intervinguda?
Corren rumors que apunten la més que probable intervenció, per part de l'estat, d'una o més autonomies. I la valenciana, endeutada fins les celles, té molts números de ser una de les escollides. Cal apaivagar els ànims dels mercats i Mariano Rajoy sembla decidit a fer un cop d'efecte.
 ·
Crònica · País Valencià
Un llibre en català pel Papa
Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, ha lliurat un llibre en català al papa  Benet XVI. Es tracta del llibre La crida de la Paraula. Homilies amb la Doctrina Social de l'Església.

 ·
Crònica · Política
Azaouad, el nou Estat creat pels tuaregs
Toni Reig
Periodista
La caiguda a Líbia del règim del coronel Gaddafi ha provocat una carambola inesperada: la creació d'un Estat dirigit pels tuaregs al nord del Malí, proclamat a principis d'aquest mes amb el nom d'Azaouad.
 ·
Recull de premsa · Política
Sellarès: "Cal crear 'think tanks' que elaborin un full de ruta seriós per fer front a l'estratègia de l'Estat"
"La innocència que ha caracteritzat l'actuació política de les nostres institucions ens ha portat a l'actual atzucac. A vegades hom es pregunta si no tenim la síndrome d'Estocolm i si serem capaços de fer aquest canvi".
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "Full de Ruta" de Patrícia Gabancho
Opinió · Política
Mariano Rajoy i el rei espanyol
Xavier Serrahima
Escriptor
Mariano Rajoy ha aprofitat la seva visita a Mèxic per a mostrar públicament el seu suport a Juan Carlos I. Ha afirmat que el monarca va ser "molt clar" en les seves disculpes. Té raó: en el seu missatge llampec el rei espanyol va voler deixar "molt clar" que no té cap obligació d'oferir explicacions a ningú.
Opinió · Política
El setge... i una cinquena columna?
Miquel Strubell
Sociolingüista
M'ha colpit El Setge, article de Manuel Cuyàs al Punt Avui. És greu (sóc ingenu?) que un conegut seu de confiança li hagi assegurat que Madrid prepara la guerra bruta per aturar el procés cap a la independència, amb dossiers sobre líders catalans per desprestigiar-los (i potser per fer-los xantatge) quan les forces vives vulguin fer-los servir.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí