Divendres, 30 d'octubre del 2015 | 13:58
 ·
Notícia · Política
Lliurament dels XXI Premis Nacionals President Lluís Companys
Demà divendres 30 d'octubre de 2015 a les 20h  es farà el lliurament dels XXIens Premis Nacionals President Lluís Companys al Casinet d'Hostafrancs. Aquests premis són organtizats pel Casal Jaume Aiguadé de Sants Montjuïc i volen premiar aquelles persones i entitats que s'han distingit pel treball i per la defensa del país,  més enllà de coincidències ideològiques, ja que la construcció de la nostra república s'ha de fer amb totes aquelles persones que desitgin un país lliure.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Podem dir que ningú no en sabia res?
L'Estat està en plena ofensiva contra Catalunya: cal avortar que Artur Mas sigui elegit president de la Generalitat i també el procés sobiranista i el seu mandat del 27-S.Per ara, l'Estat no ha fet sinó aprofitar totes les escletxes del model català d'aquests últims quaranta anys, que fins ara havia tolerat amb els diferents pactes per mantenir la seva estabilitat, consolidant el seu establishment i els seus poderosos.

Opinió · Política catalana
Sentit d'Estat
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
El 8 de maig de 2007 Irlanda del Nord va viure un fet històric que culminava el procés de pau. Aquell dia, a Belfast s'hi constituïa un executiu compartit entre el Partit Democràtic Unionista i els republicans del Sinn Féin.

 ·
Crònica · Política
Dies de reconfortants tautologies
"Mandat popular". En el postfranquisme, els partits i la política professional han segrestat de tal manera la democràcia que l'al·lusió continuada, a finals del 2015, a un "mandat popular" expressat electoralment, que obliga la majoria de diputats electes a adoptar uns determinats cursos d'acció,
Opinió · Política
Una legislatura curta
Isidre Palmada
Professor
"Per obtenir la independència has d'armar un sidral" deia Baños i matisava "un sidral democràtic i pacífic". Trencar amb Espanya ocasionarà molta confusió i desordre de tot tipus, polític, institucional, jurídic, etc. Un sidral monumental.
Opinió · Política
Una resolució transcendent i decisiva
Jaume Marfany
Filòleg
Dimarts 27 d'octubre de 2015. Potser ens hem acostumat a batejar massa dies amb l'adjectiu "d'històrics". Tant, que de vegades no arribem a copsar amb tota la seva magnitud la importància de cada jornada.

 ·
Recull de premsa
Soler:"Si algú encara pretén que Catalunya i Espanya conservin algun llaç emocional després de tot aquest embull, que prengui la iniciativa. Abans que sigui massa tard"
En un article al diari Ara el periodista i historiador Toni Soler exposa els problemes amb el que es troba la majoria independentista del Parlament "el setge judicial sobre CDC, les negociacions
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí