Friday, 16 de September del 2011 | 19:03
Crònica · Euskal Herria
Otegui somriu mentre afronta 10 anys de presó
A Espanya, convèncer ETA que deixi d'atemptar i promoure un gir històric a l'esquerra abertzale a favor de les vies pacífiques i democràtiques es paga amb 10 anys de presó. És la condemna que ha imposat l'Audiència Nacional a l'exportaveu de Batasuna, Arnaldo Otegi, i a l'antic secretari general del sindicat LAB, Rafa Díez.
 ·
Entrevista · Societat civil
''La batalla legal contra el català afluixarà''
Miquel Àngel Essomba
Director del Centre UNESCO de Catalunya - Unescocat

Miquel Àngel Essomba ho té clar: el seny s'imposarà i el sistema d'immersió lingüística és mantindrà intacte. D'altra banda, el director del Centre Unesco de Catalunya apunta que cal superar la crisi moral i de valors per tal de sortir de la crisi econòmica. És el diagnòstic d'un expert que inclou la independència com a opció que cal contemplar seriosament.

 ·
Crònica · Madrid
Qui hi ha darrere la catalanofòbia madrilenya?
"Vostè és el braç executor de la catalanofòbia", li ha dit aquesta setmana el diputat d'ERC Joan Tardà a la defensora del poble (espanyol) María Luisa Cava de Llano i Carrió. L'ofensiva política contra el país que bufa des de Madrid té un mascaró de proa molt potent i amb les idees clares que va més enllà de les seus del PPSOE.
 ·
Crònica · Economia
L'efecte Mas-Colell i Alemany: punt d'inflexió per al futur de la nació
Ja no són només polítics que ofereixen la independència com a principal atractiu de les sigles que defensen apel·lant a la qüestió nacional i cultural. Són empresaris i acadèmics de prestigi internacional, intel·lectuals, estudiants i treballadors.
 ·
Recull de premsa · Política
Casas: "El 'sector catalanista' del PSC no troba com articular una alternativa guanyadora a Miquel Iceta"
El periodista Ferran Casas ha assegurat que aquesta debilitat dels socialistes catalans "s'explica per la manca d'un referent clar".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Saül Gordillo: "Catalunya ja és independent a la xarxa"
"Demà a la una de la nit farà 6 anys que l'organisme internacional ICANN va aprovar el domini per a la llengua i cultura catalana, el primer i únic d'aquestes característiques a tot el món".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí