Dilluns, 18 de juliol del 2016 | 14:03
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Un estiu per a la reflexió de cara a la represa
Hi ha alguns aspectes de la gestió i l'acció política del sobiranisme dels que per prudència política no se'n parla. Però, caldria començar a dir que en diversos sectors es comença a denotar un cert cansament. Així, iniciatives poc pensades i no gaire elaborades ens han portat a patir petits fracassos dels que hauríem de prendre nota.
 ·
L'acudit · Col·lectiu Joan Crexell
Per Puyal
 ·
Notícia · Política catalana
Tardà respon a Colau "No emmerdeu ERC en les vostres negociacions amb el PSOE"
El diputat republicà, Joan Tardà, ha contestat de manera contundent  al Tweet de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la que aquesta demanava el suport dels republicans per poder fer Xavier Domènech president del Congrés "Els números quadren. Catalunya té la clau per disputar la presidència del congrés al PP. Esperem una resposta positiva d'ERC i CiU".
 ·
Recull de premsa · Col·lectiu Joan Crexell
Soler: "El pas decisiu no es farà sense la implicació massiva de tots els que cada Diada hem sortit a compartir somriures"
En un article a l'Ara Toni Soler afirma "La consecució d'un estat ha deixat de ser un somni humit per esdevenir una necessitat, la conseqüència lògica de la nostra maduració política. Quan a un territori amb perfil nacional se li concedeix una mica de poder
 ·
Recull de premsa · Política
Llansana: "Fernández el conqueridor"
En un article al Punt Avui la periodista, Marina Llansana, critica les maneres de fer del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz i del govern espanyol vers Catalunya "cada vegada que els nostres governants han d'anar a parar la mà al FLA de Montoro –que obre i tanca l'aixeta dels diners de tots nosaltres– s'està escenificant com funciona això del dret de conquesta
 ·
Crònica · Seguretat
La seguretat nacional, l'assignatura pendent
Marc Costa
Advocat i politòleg
Tribuna.cat vol felicitar a la publicació digital Unilateral per la publicació de l'article de Marc Costa "La seguretat nacional, l'assignatura pendent". Un artcicle que creiem tota la nostra classe política hauria de llegir. Pel seu interés el reproduïm a continuació: Catalunya vol esdevenir un nou país. Per això, caldrà dissenyar tota una sèrie d'estructures d'estat pròpies que fins a dia d'avui han estat en mans de l'Estat espanyol, entre elles, les relatives a la seguretat nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí