Dimecres, 2 de novembre del 2011 | 19:08
 ·
Crònica · Política catalana
El difícil equilibri entre un entorn radical i uns electors moderats
Roger Buch
Politòleg
En el darrer baròmetre del CEO es va preguntar sobre la intenció directa de vot. A part dels que van dir què votarien també es va preguntar als que no sabien si votarien, entre quins partits dubtaven. Les respostes ens informen d'una cosa que ja sabem: que els partits tenen electorat fronterer amb diverses forces a la vegada.
 ·
Crònica · Economia
AENA busca avions per a la colònia
Sota l'amenaça permanent d'alguna companyia de baix cost d'abandonar les operacions comercials, Catalunya arrossega una dependència malaltissa en matèria aeroportuària no només amb Ryanair, extorsionadora de les administracions públiques, sinó d'AENA.
 ·
Crònica · País Valencià
Les ombres valencianes de Rajoy i Rubalcaba
No pesa tant com Catalunya al conjunt de l'estat, però el País Valencià nodreix de guardaespatlles els líders dels dos principals partits espanyols.
 ·
Notícia · Societat civil
L'ANC commemora els 40 anys de l'Assemblea de Catalunya a l'església de Sant Agustí
L'acte es farà el 7 de novembre i comptarà amb la intervenció d'Antoni Batista i de diversos dels protagonistes d'aquell moment històric.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Un minut de glòria
Felip de Borbó, un individu que, tret que no hagi d'inaugurar un equipament a Lleida, mira d'aprofitar els temps coneixent món, un dia va retreure a una jove navarresa que s'estigués procurant "un minut de glòria" clamant, davant seu i de les càmeres, un referèndum vinculant monarquia-república.
 ·
Notícia · Illes Balears
Sense català a Infantil i Primària: Bauzá consolida la segregació a les aules
La política contra la llengua pròpia, la gran promesa electoral de Bauzá, no decepcionarà els seus més fidels seguidors, els quals ja poden celebrar una altra de les seves destructores conquestes: la lliure elecció de la llengua a l'ensenyament d'Infantil i Primària a partir del curs vinent.
Opinió · Política
Aprendre dels bascos
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Ara que el País Basc esta vivint una de les èpoques més interessants de la seva història. Ara que ETA ha deixat les armes i això obre un ventall de perspectives enormes i un futur engrescador.
 ·
Notícia · Política
Àngel Ros, el federalisme i l'independentisme
El candidat a presidir el PSC assegura que "vendre federalisme a Catalunya costarà" perquè "és un discurs molt racional, en front del sobiranisme, que va més als sentiments".
 ·
Notícia · Euskal Herria
Julen Madariaga: "No voler entendre que ETA ha fet un gest definitiu per la pau és instigar a la guerra"
El que fou un dels fundadors d'ETA, desvinculat de l'organització des de fa molts anys, critica l'actitud del govern espanyol i basc davant el nou escenari que s'ha obert a Euskadi.
 ·
Recull de premsa · Política
S. Gordillo: "L'error del PSC serà voler conquerir el PSOE o impulsar l'Espanya federal"
"Si Catalunya és més d'esquerres que de dretes i més catalanista que espanyolista, té delicte per als que manen al carrer de Nicaragua que el PSC sigui una caricatura del que va ser".
 ·
Recull de premsa · Política
Miquel Roca: "El pacte de la Constitució s'ha esgotat i caldrà definir-ne un de nou"
"Caldrà definir un nou escenari de relació per actualitzar una voluntat de convicència respectuosa amb la llibertat i la identitat de cadascú".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí