Dimecres, 7 de maig del 2014 | 18:39
Opinió
El triple salt
Isidre Palmada
Professor
Moltes enquestes s'equivoquen. És una constatació. Fixem-nos només en els baròmetres previs a les eleccions al Parlament del 2012.
Crònica · La Catalunya constituent
4. Dalt del mur
Josep Ferrer
Filòleg, polític i membre fundador de l'ANC
Dèiem que amb la Declaració de Sobirania del gener del 2013 aprovada pel Parlament de Catalunya, no pas com a tal, com a parlament autonòmic espanyol, sinó, necessàriament, com a assemblea política sobirana de representants legítims del poble de Catalunya, s'instaurava una doble legalitat i, per tant, una doble realitat política en coexistència molt difícil.
 ·
Crònica · Pla de lleida
L'autoengany no allibera
Ivan Mambrillas
Amants de la hipèrbole i propensos a usar la realitat com a pretext per a la bravata, aquests artefactes setmanals de vegades no es deuen haver compadit prou bé del valor polític de la veritat.
 ·
Llibres / revistes
Les claus de les eleccions europees
 ·
La fotografia
Acampada Jove 2014: tot a punt!
Els Amics de les Arts, Els Pets, Talco i Brams són els caps de cartell de l'Acampada Jove 2014, enguany també convocada a Montblanc. El festival musical més important dels Països Catalans assoleix, aquest 2014, la seva 19a edició.
 ·
Recull de premsa
Junqueras: "Aquest és un procés de majories, no d'un partit"
"Més que un procés sobiranista, com sovint se l'etiqueta, és un procés democràtic que té com a objectiu viure i conviure en una societat més lliure i justa".
 ·
Llibres / revistes
Claus sobre la independència de Catalunya
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Una economia que té uns interessos diferenciats i específics necessita un estat còmplice"
"L'estat et pot anar a favor siguis ric o pobre. I en contra. Siguis ric o pobre. És bastant comprensible que tots, rics i pobres, vulguin un estat que els vagi a favor".
Opinió
El PP vol utilitzar la comunitat jueva contra Catalunya
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
En l'actual embat entre Catalunya i l'Estat no hi ha cap camp que resti al marge de l'ofensiva de l'espanyolisme. Faltava la comunitat jueva.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
S'albira un gran canvi imparable
En aquests darrers 4 anys diversos membres del Col·lectiu Joan Crexell hem fet desenes de conferències, xerrades i debats amb posteriors sopars, i això ens ha permès conèixer les reivindicacions i també les reflexions de la gent més sensibilitzada del país quant a les qüestions polítiques, socials i nacionals. Això fa que poguem dir, des d'aquest col·lectiu i amb rotunditat, que s'albira un gran canvi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí