Divendres, 15 de març del 2013 | 18:35
Opinió
ANC: preparar-se pel 2014
Miquel Sellarès
Periodista
L'ANC celebra demà la primera assemblea general ordinària on s'hi espera una participació de més de 400 assemblees locals i de desenes de sectorials que representen més de 23.000 persones compromeses amb aquest projecte de construcció nacional que és l'ANC, una eina vertaderament imprescindible de mobilització.
Opinió
Això és una guerra
Miquel Strubell
Sociolingüista
Fa pocs dies, vaig ser convidat per Vilaweb, al costat d'Enric Aïnsa, Pere Pugès i Miquel Sellarès, a explicar com vam posar en marxa l'ANC. Entre oradors brillants, vaig fer el que vaig poder. Celebràvem el primer aniversari de l'Assemblea Nacional Catalana, un dels organismes creats amb l'aspiració de tenir una vida ben curta: tenim molt pressa, que va dir Heribert Barrera. Un cop recuperada la independència de la nació catalana, tothom cap a casa!
Opinió
A Brussel·les, ambició nacional i sentit comú
Joan Rusiñol
Periodista
Aquest dilluns dia 18, Pere Puig i Anglada (Puigcerdà, 1964) s'incorporarà al càrrec de delegat del Govern a Brussel·les. El seu repte és clar: esdevenir un veritable ambaixador de Catalunya davant la UE. Li toca ser la cara visible de la Generalitat a Europa en un moment de transició cap a l'estat propi.
 ·
Crònica · Seguretat
Llanos de Luna i Camacho, en contra de la Policia de Catalunya
Des de fa mesos, i seguint el pla de l'Estat i de les seves clavegueres en contra del procés sobiranista de Catalunya, s'han activat diferents dispositius contra la imatge i el prestigi de la Policia de Catalunya a través del reforçament dels cossos i forces de seguretat de l'Estat a Catalunya.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Cal la dimissió del ministre Fernández Díaz
Tot i que és inútil demanar dimissions perquè allò que s'aconsegueix és reforçar encara més els càrrecs, la dimissió irrevocable del ministre espanyol Fernández Díaz seria un fet normal en qualsevol democràcia occidental.
 ·
Notícia · Política
El Parlament demana la substitució de la delegada del govern a Catalunya
La seva actitud hostil, la permanent cerca de conflicte al territori, les seves obsessives persecucions a les banderes dels ajuntaments catalans i la seva destresa en enfrontar els cossos de seguretat a Catalunya han fet vessar un got que fa temps ja era al límit.
 ·
TribunaTV
ANC: un any d'emocions
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Dissabte, a Girona, tindrem l'oportunitat de demostrar el grau d'intel·ligència col·lectiva"
"Dissabte sabrem si l'ANC té vocació d'esdevenir la plataforma popular més activa i decisiva en la reclamació de l'estat català, i en la corresponent transformació social i democràtica del país".
 ·
Recull de premsa
Culla: "S'imaginen vostès el sarau, si un dirigent de CiU, d'ERC, d'ICV... clou un acte de partit aclamant els Mossos d'Esquadra?"
"El 6 juliol de 2008 l'Alícia va tancar el discurs previ a la seva elecció com a presidenta amb un significatiu Viva la Guardia Civil!".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí