Dijous, 11 d'octubre del 2012 | 20:52
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Independentisme: unitat o acumulació de forces?
La idea i el desig que l'independentisme es presenti a les eleccions en un sol bloc és producte, més aviat, de la il·lusió i del cor, de la bona gent independentista, que no pas de la realitat. A l'espectre polític hi ha organitzacions diferents amb històries i persones diferents, i no és fàcil aconseguir la unitat.
 ·
Crònica · Afers religiosos
La declaració de l'episcopat espanyol no és dogma polític
La declaració de l'episcopat espanyol del passat 7 d'octubre a favor de la unitat de la nació espanyola és parcial i no vinculant. No és un dogma polític ni eclesial. El Fòrum de Cures de Biscaia ha criticat, en comunicat, aquesta declaració episcopal amb arguments pontificis i de l'anterior episcopat basc.

 ·
Crònica · Internacional
La decisió de que Catalunya continuï dins de la UE passa per París i Berlín
Antoni Reig
Periodista
En el debat actual sobre les conseqüències de la independència de Catalunya un dels punts centrals és la continuació o la sortida de Catalunya de la Unió Europea (UE). El govern espanyol dóna per feta la sortida així com el seu veto a l'ingrés: forma part del paquet d'amenaces.
 ·
Notícia
"Per part de l'empresariat hi ha temor a l'Estat"
L'expert en economia, Francesc Cabana, ha assegurat que "l'empresariat sap que ha de comptar amb l'Estat i el govern espanyols" i que està "pendent dels permís de Madrid i massa centralitzat".
 ·
Llibres / revistes
Dossier: el futur de la universitat
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "La revolta de la classe mitjana no és una maniobra política ni un caprici immadur"
"Aquesta revolta de la classe mitjana és reactiva però esperançada. I és per damunt de tot democràtica i cívica, entre altres coses perquè ho vol ser, perquè això és programàtic".
 ·
Notícia
Catalunya: estat propi i ric
La borsa de Barcelona és més rendible que la de Madrid i Nova York. Catalunya seria el tercer estat més exportador del món. Els efectes d'un possible boicot espanyol no han de preocupar a mig termini. Aquestes i altres revelacions veuen la llum a 'Catalunya: estat propi, estat ric.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí