Dilluns, 21 de maig del 2012 | 19:39
 ·
Notícia · Política catalana
Avancem: l'esquerda del PSC
El futur del PSC es desdibuixa amb l'escisió Avancem, una plataforma integradora dels quadres més nacionalistes del partit dels socialistes catalans.
Entrevista · Política
"La generació futura de CiU és la de la sobirania"
Antoni Castellà
Vicepresident executiu d'organització d'Unió
Antoni Castellà contempla com a horitzó l'estat català dins la Unió Europea. L'actual secretari d'Universitats i Recerca també considera que assolir el pacte fiscal és una qüestió de supervivència i no dubta en remarca que Unió Democràtica de Catalunya defensa el dret a decidir des de l'any 1931.
Opinió · Política
Plans d'ajustament, 'intervenció de baixa intensitat' de l'Estat
Anna Simó
Portaveu d'ERC
El Pla d'ajustament de la Generalitat de Catalunya, com el del País Valencià i el de les Illes, aprovat ahir al Consejo de Política Fiscal y Financera s'ha de complir fil per randa i implica un compromís fins al 2014.
 ·
La fotografia · Esport i Ciutadania
Unitat a Madrid a favor de les seleccions catalanes, basques i gallegues
La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, conjuntament amb ESAIT i Siareir@s Galeg@s han reclamat al Congrés dels Diputats els drets que pertoquen a les seleccions esportives nacionals.
 ·
Recull de premsa · Política
Tresserras: "No vull el xoc de trens. Vull que el tren català no s'aturi davant l'amenaça d'un Estat que ens nega llibertats"
"Una Catalunya políticament forta és la millor defensa dels seus interessos. Ser català és un dret, no una obligació".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
La reprogramació mental dels catalans
Hem passat del "som un nació, tenim dret a decidir" al "som una autonomia, deixeu-nos respirar". L'estratègia de l'andalús Montoro perquè els catalans abaixéssim el cap, entre resignats i convençuts, ha reeixit.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí