Dilluns, 27 de juny del 2016 | 13:47
 ·
Crònica · Seguretat
La intel·ligència catalana, infiltrada dins el Ministeri de l'Interior espanyol?
Sembla ser que la política catalana i espanyola està marcada per la utilització cada cop més comú de mitjans electrònics per obtenir la informació de manera més o menys lícita. Aquests fets generen la incredulitat de polítics i ciutadans, pensant que són fets trets d'una pel·lícula de James Bond, quan no s'adonen que aquestes pel·lícules no fan res més que reproduir estris reals un punt caricaturitzats.
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia · Seguretat
La "policia patriótica" a la palestra
Arran de les converses entre Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso filtrades  aquests últims dies a la premsa ha tornat a sorgir la polèmica al voltant de la suposada creació d'una "policia patriòtica" per part de Díaz quan aquest es va fer càrrec del Ministeri de l'Interior. El diari el País ja ho denunciava en un article publicat el 23 de desembre del 2012.
 ·
Notícia · Política
Puigdemont emplaça les forces del dret a decidir a unir-se al projecte independentista
Ahir a la nit  els presidents Carles Puigdemont i Artur Mas així com el cap de llista de CDC al Congrés, Fancesc Homs van comparèixer per valorar els resultats electorals. (CDC ha repetit els resultats del 20-D pel que fa a número de diputats aconseguits,8, no així en número de vots ja que n'haurien perdut 85.414.
 ·
Notícia · Política
Junqueras: 'Els resultats demostren que l'Estat espanyol és irreformable i que Catalunya vol el canvi'
El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha afirmat des del Born Centre Cultura que amb aquests resultats es demostra que 'l'Estat espanyol és irreformable, no vol canviar, vol continuar sent com ha estat les darreres dècades i segles. I, en canvi, a Catalunya s'ha demostrat que es vol canviar.
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "La sort dels no-nacionalistes"
En un article a l'Ara l'historiador i periodista, JoanB. Culla, repassa com de diferent són tractats aquells als que es titlla de "nacionalistes" versus els que no ho són. Així per a Culla "Els primers som carrinclons, atàvics, agressius, localistes, tribals, amb una inclinació innata cap a les actituds excloents i totalitàries, i a més anem coberts de caspa i fem pudor
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pugés: "Hem arribat molt lluny per acabar encallats en lluites internes i desavinences cada cop més visibles!"
En un article al Punt Avui un dels confundadors de l'ANC, Pere Pugés, afirma que "En algun moment haurem de trencar l'olla de la legalitat espanyola. Ja fa temps que sembla que ningú s'hi atreveix de debò i que la majoria es conforma amb seguir en escena, amb els ulls tapats i donant cops a cegues...
Opinió · Política catalana
Quan deixarem d'anar amb el lliri a la mà?
Miquel Sellarès
Periodista
L'escàndol sorgit arran de les converses entre Fernández Díaz i De Alfonso no han fet més que posar de manifest que encara existeix una classe política estatal hereva del franquisme i els seus mètodes forjat, entre d'altres coses, per dècades de lluita contra l'independentisme basc armat. Una lluita en el que tot valia i on la màxima era "Todo por la Pátria" i

Opinió · Política
Per què ens escandalitzem?
Marc Costa
Advocat i politòleg

Arrel de l'escàndol que ha implicat al Ministre de l'Interior de l'Estat espanyol, senyor Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, senyor Daniel de Alfonso, hom ha quedat molt escandalitzat per aquesta conspiració. Però, per què ens escandalitzem tant? Que ens sorprèn?

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí