Dimarts, 22 de març del 2011 | 19:33
Crònica · Política catalana
De qui és presoner l'alcalde Hereu?
Jordi Hereu té dues pedres a la sabata que li estan embrutant la precampanya electoral, totes dues relacionades amb la llibertat d'expressió. Una és la denúncia contra Vilaweb per haver informat de l'anomenat cas Vilaró. Tots els grups municipals (inclòs el PP) han demanat la retirada de la denúncia sobre uns fets obscurs que van passar al voltant del cap de la Guàrdia Urbana.
Crònica · Economia
Lleida-Alguaire: xantatge i decisions qüestionables
La companyia aèria irlandesa Ryanair té com a màxima en política empresarial el xantatge als governs dels territoris on opera. I Catalunya no n'és l'excepció. Després d'anunciar que redueix a la mínima expressió la seva oferta als aeroports de Girona i Reus, dijous passat enviava una missiva a la Generalitat amb un nou xantatge sobre la taula:
Notícia · Política
La CUP es presenta a Barcelona amb Xavier Monge com a cap de llista
La candidatura incorpora independents a les llistes i reitera que va descartar sumar-se a la coalició de Portabella perquè "no ha ofert res que no hagi fet durant les anteriors legislatures".
Crònica · Tecnologia i país
Catosfera: reflexions al voltant del 2.0 a Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Blogs, xarxes socials i, sobretot, Facebook i Twitter són paraules, avui, que estan en boca de tothom. Aquestes eines estan canviant les nostres vides.
Notícia · Societat civil
"Els balcons no accepten prohibicions", la resposta de Barcelona Decideix a la censura de les banderoles
L'entitat promou una campanya per tal que els barcelonins omplin els seus balcons amb banderes o pancartes de la consulta del 10 d'abril
Notícia
Miquel Sellarès a la seu d'Òmnium Sabadell: "De fer país i nació, a fer Estat"
Amb motiu del seu 50è aniversari, l'entitat cívica i cultural més destacada del país, Òmnium Cultural, ha organitzat diverses activitats entorn a la independència de Catalunya i la seva construcció com a Estat.
La fotografia · Cultura
La cultura suspèn Mascarell
Els primers cent dies del govern Mas, que estan ja al caure, no passen l'examen de la cultura del país. Les severes mesures de restricció i retallada pressupostària del nou executiu han enfurismat el sector de la cultura a Catalunya, que aquesta setmana s'ha manifestat a la capital catalana.
Recull de premsa · Política
F. Álvaro: "L'afair de Joana Ortega podria ser menor si Mas no basés la seva credibilitat en el discurs d''els millors'"
Recull de premsa · Política
M. Llansana: "El Parlament hauria d'aprovar la proposta de l'anterior govern per evitar l'ús electoral de la immigració"
Opinió · Política
Viutanta anys d'història
Ester Capella
Portaveu i regidora del Grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona
El mes de març de 1931 naixia Esquerra Republicana de Catalunya, com a confluència de diferents moviments i organitzacions polítiques, algunes de caire social i cultural. Esquerra es configurava amb voluntat de ser una tercera força, entre l'immobilisme de les dretes i la inoperància dels elements extremistes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí