Dilluns, 29 de desembre del 2014 | 18:44
 ·
Notícia
L'Associació Tribuna Catalana us desitja un bon any 2015
L'associació Tribuna Catalana i la redacció de Tribuna.cat vol desitjar-vos una feliç entrada d'any. Esperem que aquest 2015 poguem assolir el tancament de l'etapa autonòmica i de la transició nacional amb unes eleccions nacionals.
Crònica · Madrid
La guerra del calendari: ¿on començarà el canvi?
El 2015 serà un any trepidant políticament. La cursa, frec a frec, entre el calendari electoral català i espanyol serà determinant per garantir l'èxit final del procés cap a l'Estat propi. Madrid controla totes les cartes menys una: la decisió de fixar la data d'uns comicis plebiscitaris a Catalunya.
 ·
TribunaTV
TribunaTV entrevista Pere Aragonès
Editorial
No perdre el temps amb querelles
Acabem l'any 2014 amb un Estat immòbil, aferrat als seus principis i sense cap mena de voluntat de negociació ni de consens. Davant d'aquesta situació l'única sortida possible és tenir el mandat democràtic de les urnes per fer el pas endavant cap a la plena sobirania nacional.
Opinió
Impulsar el coneixement: aquest és el camí
Josep Poblet i Tous
President de la Diputació de Tarragona
L'afany per conquerir noves fites de coneixement és inherent a l'ésser humà. Així ha estat des de l'inici dels temps, i així continua sent, conscients com som que cada descobriment esdevé una nova passa cap al progrés.
Opinió
Un mínim múltiple
Isidre Palmada
Professor
Àngels Folch politòloga i col·laboradora de Tribuna.cat ha redactat un treball excel·lent, Una llista unitària? Diverses llistes sota un mateix paraigua?, on hi analitza el procés. La independència, ens diu, s'assoleix amb les eleccions.
Opinió
El mite de l'adoctrinament (I)
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Un dels leit motiv que reiteradament els polítics i mitjans de comunicació de Madrid repeteixen fins la nàusea consisteix a afirmar que les mobilitzacions sobiranistes responen a un rentat de cervell col·lectiu.
 ·
Recull de premsa
Junqueras: "Oblidem els frontismes i implementem ja un gran acord per construir ja un nou país"
"Necessitem posar data a la democràcia i no s'hi valen condicions de cap mena per fer el que és imprescindible fer: votar per obtenir un mandat democràtic, votar per la llibertat, votar per reeixir com a país".
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Ara és l'hora que els partits es posin d'acord, l'ANC continua treballant perquè l'acord arribi al més aviat possible"
"L'acord ha de ser net i clar perquè el resultat d'aquestes eleccions no generi cap dubte ni als favorables ni als detractors".
 ·
Recull de premsa
Soler: "O exercim la sobirania o esperem que Pablo Iglesias solucioni els problemes de Madrid estant"
"La hiperactivitat (i la hiperexhibició mediàtica) dels nois de Pablo Iglesias posa en evidència la falta de concreció d'un horitzó independentista que no arriba mai del tot, mentre la crisi econòmica s'abat sense pietat sobre els sectors més necessitats".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí