Dijous, 26 de maig del 2016 | 16:36
Opinió · Seguretat
Prou!
Marc Costa
Advocat i politòleg
Ja n'hi ha prou. Ja n'hi ha prou d'anar qüestionant, desqualificant i erosionant constantment el cos de Mossos d'Esquadra, el nostre propi cos de policia, d'una manera tant barroera i irresponsable com s'està fent, especialment per part dels nostres mitjans de comunicació i, el què encara és més lamentable, per part de bona part de la nostra classe política.

Opinió · Política catalana
Artur Mas un fre per al procés
Bernat Gimeno
Periodista
És de justícia reconèixer la contribució que ha fet Artur Mas al procés d'independència de Catalunya. Deixant de banda heroïcitats de pel·lícula de sèrie B com la seva imputació pel 9-N, és innegable que va posar les urnes quan tocava per fer que els catalans votessin.Un altre debat és si ho va fer de forma condicionada o no.
Opinió · Seguretat
La Guàrdia Urbana, al límit
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
La manca d'un model nacional de policia i no haver elaborat correctament un Llibre Blanc sobre la Seguretat Nacional posa de manifest  la irresponsabilitat de la nostra classe política vers els temes de seguretat.
 ·
La fotografia · General
Puigdemont: "El Corredor Mediterrani ha de formar part de manera prioritària de les agendes dels governs espanyol i francès"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reivindicat "la imperiosa necessitat que el Corredor Mediterrani formi part de manera prioritària de les agendes dels governs espanyol i francès", perquè es tracta d'una "prioritat inajornable".
 ·
Notícia · Llengua
Volem jugar al FIFA '17 en català
La Plataforma per la Llengua denuncia que la presència dels videojocs en català al mercat és gairebé nul·la, tant per a ordinador com per a videoconsola. Així, només un 9% dels videojocs estan en llengua catalana, contra el 93% disponibles en castellà i el 100%, en anglès. En aquest context  és necessària la pressió de tothom per reclamar als fabricants de videojocs que incorporin el català als seus productes.
 ·
Recull de premsa · General
Els drets no se suspenen
Al diari Ara Joan Carles Gallego, Camil Ros, Jordi Giró, Jordi Cuixart i , Diosdado Toledano exigeixen "la plena aplicació de la llei d'emergència habitacional i energètica i la llei d'igualtat, que han estat suspeses pel TC" i "Convidem tothom a una manifestació unitària aquest 29 de maig a les 12 hores a la plaça Urquinaona de Barcelona"
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Riera: "Procés i mitjans"
En un article al Punt Avui el periodista Miquel Riera reflexiona sobre el paper que els mitjans de comunicació estan jugant en relació al procés polític que viu Catalunya. Ens diu Riera al respecte "Si malgrat tots els intents propis i externs per liquidar-lo...el procés català cap a la independència acaba bé
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí