Dijous, 23 de febrer del 2012 | 19:53
 ·
Crònica · Euskal Herria
Rufi Etxeberria:"ETA seguirà en l'agenda política mentre els seus militants estiguin presos''

L'emplaçament de Mariano Rajoy a Amaiur perquè faci valer la seva influència i aconsegueixi la dissolució d'ETA, ja té resposta. L'esquerra abertzale avança que ETA exisitirà fins que un dels seus membres estigui empresonat.

 ·
Crònica · Afers religiosos
L'Església catalana present en el mapa universal
L'Església catalana està cada vegada més present en el mapa universal i compte amb major projecció internacional.

Opinió · Política
Ni residual ni normal
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
L'informe sobre la situació de la llengua catalana, presentat divendres passat per la Plataforma per la Llengua, ha creat força controvèrsia per l'optimisme de les seves dades que contrasten amb la situació real d'ús de la llengua al carrer.

 ·
Notícia · Illes Balears
Vaga de fam per la llengua a Mallorca
Jubilats per Mallorca ha presentat avui, davant el Parlament balear, la proposta d'organitzar una vaga de fam que començarà dia 1 de març per oposar-se a l'atac del govern balear contra la llengua pròpia de les Illes Balears.
 ·
Crònica · Política catalana
L'Alícia saneja els comptes d'Òmnium
Roger Buch
Politòleg
La polèmica que ha generat Alicia Sanchez Camacho amb les seves declaracions sobre les subvencions a Òmnium Cultural estan sent positives en el sentit de demanar transparència al que es fa amb els diners públics.

 ·
Notícia · País Valencià
Camps amb una porra a la mà
Els actes de violència indiscrimada contra els estudiants de València, que aquests dies fan la volta al món, són conseqüència dels equilibris interns del PPCV, del terratrèmol que va causar la dimissió sobtada de Francisco Camps.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí