Divendres, 11 de maig del 2012 | 19:45
 ·
Crònica · Política catalana
Duran, obligat a adaptar-se
Unió celebra aquest cap de setmana a Sitges el seu vint-i-cinquè congrés. La direcció del partit, que controla amb mà de ferro i el suport d'un nucli molt fidel Josep Antoni Duran i Lleida, afronta un allau d'esmenes que demanen un estat propi per Catalunya, en la línia del que ja va passar al congrés de Convergència Democràtica, el soci gran de la federació.
Crònica · Madrid
CiU té un problema urgent
Aquesta setmana el govern Rajoy s'ha negat a acceptar cap esmena de CiU als pressupostos de l'Estat. Els diputats convergents més veterans admeten en privat que això no els havia passat ni amb Aznar. "Ens neguen el pa i la sal!", exclamen indignats.
Opinió
Retallades per a tothom, menys per la FAES
Josep Castells
Advocat i empresari
En el BOE del passat dilluns 30 d'abril es va publicar la resolució de la Secretaria d'Estat per a la Unió Europea, per la qual es concedeixen ajuts per a la celebració d'activitats divulgatives sobre assumptes relacionats amb la Unió.
 ·
Notícia · Illes Balears
OCB: "El govern Bauzá ataca la cohesió social"
L'Obra Cultural Balear ha denunciat que el projecte de segregació lingüística que desfà la immersió a l'ensenyament de les Illes afebleix la cohesió social i prové d'una minoria altament ideologitzada.
 ·
Notícia · Societat civil
Tot a punt per a l'Acampallengua 2012
La trobada juvenil que cada any se celebra a les Illes aterra, aquest any, a Manacor el cap de setmana del 2 i el 3 de juny.
 ·
Recull de premsa
Bosch: "Esgarrifa que el govern espanyol hagi autoritzat una manifestació de la Falange"
"Contra el separatismo, una bandera. Aquest és l'eslògan de la marcha por la unidad de España que s'ha convocat, a Madrid, just el dia de la final de la Copa del Rei entre l'Athletic Club i el Barça. No és casual, la data del 25 de maig. Al contrari"
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Sánchez-Camacho és incapaç d'acceptar que el seu agressiu protagonisme susciti crítiques en la mateixa proporció"
"El PPC surt del 13è congrés sense resoldre un petit problema funcional. [...] Sánchez-Camacho segueix cultivant la màxima exposició mediàtica".
 ·
Crònica · Euskal Herria
Pa i circ
Mentre bona part dels bascos estava pendent de la final de l'Europa League entre l'Athletic de Bilbao i l'Atlètic de Madrid a Bucharest, el Suprem decidia mantenir empresonats a l'Arnaldo Otegi i a la resta de condemnats en el cas Bateragune. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí