Dimarts, 19 de abril del 2011 | 19:31
Crònica · Política catalana
Mas perjudica Trias
Una vegada més, el president de la Generalitat, ha hagut de sortir per posar ordre al seu govern, que va de camí de recuperar alguns vicis del vell tripartit. Pressionat per la contestació social a les retallades, només li faltava el conseller Mas-Colell anunciant diumenge una rebaixa d'impostos de les rendes més altes.
Crònica · Tecnologia i país
No ens aturarem! Tenim un nou repte: Spotify
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Des d'aquesta columna sempre hem dit i sempre ens hem expressat de manera optimista pel que fa a la situació de la llengua catalana en l'àmbit d'internet i les noves tecnologies. Hem parlat d'un estat prou òptim, prou significatiu en relació al seu pes demogràfic.
Crònica · Economia
Promeses electorals i crisi econòmica, mal binomi
El govern d'Artur Mas s'enfronta a un context econòmic molt complicat. Pressionada per Madrid, que de fet, acata ordres de Brussel·les, la Generalitat està essent obligada a passar la tisora als seus pressupostos.
Notícia · Política
Pujol entona el 'mea culpa'
L'expresident assumeix com un "fracàs personal" el fet que no s'hagi aconseguit un bon encaix entre Catalunya i Espanya. "No em declaro independentista però no puc acceptar la residualització de la catalanitat", ha dit.
Notícia · Societat civil
"Gràcies per ser així, SÍ"
El portaveu de Barcelona Decideix, Alfred Bosch, ha elogiat en una carta oberta tots i cadascun dels 7.000 voluntaris que van fer possible l'èxit de la consulta del 10-A. Bosch recorda com van superar els durs inicis fins arribar al resultat final. Així, sí!
Notícia · Societat civil
Barcelona Decideix es dissol
Una comissió s'encarregarà de tancar de manera definitiva l'entitat organitzadora de la jornada del 10A a Barcelona, i clourà també els processos pendents que aquesta encara arrossega, inclosos els judicials que encara no s'han resolt.
Notícia · Societat civil
El govern americà canvia de parer i denuncia la preocupació per l'estat de salut del català
Sorpresa pels resultats de l'Infrome anual que publica el departament d'Estat nord-americà sobre els Drets Humans a l'estat espanyol: només una minoria creu que el castellà està discriminat a Catalunya.
Notícia · Política
La setmana de la llengua als Països Catalans
La Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) ha organitzat la tercera edició de la Setmana per la Llengua als Països Catalans, una iniciativa que enguany es fa coincidir amb la diada de Sant Jordi.
Notícia · Euskal Herria
Bildu presenta llistes electorals en 258 municipis d'Euskal Herria
La coalició, sota la lupa del sistema judicial espanyol, tira endavant amb la seguretat que no hi ha cap argument legal que pugui tombar la seva candidatura.
Recull de premsa · Política
M. Llansana: "Si limitem la capacitat econòmica dels mitjans públics, no podem esperar que siguin líders"
Crua crítica de Marina Llansana a les retallades del govern aplicades a la cadena de televisió líder a Catalunya: TV3.
Notícia
A. Bosch: "La demostració de vida de diumenge va ser una vacuna contra el desànim"
L'escriptor Alfred Bosch ha confirmat que, tot i que "es fa cansat batallar per allò de sempre", a València la passada manifestació de l'ACPV "va ser una vacuna contra el desànim".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí