Dimarts, 5 de novembre del 2013 | 18:46
Crònica
Crisi econòmica i eleccions europees
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El president del Parlament europeu, el senyor Martin Schultz, ha demanat que les eleccions del mes de maig no es converteixin en plebiscitàries. Li hem de fer cas perquè el que més convé al poble català en l'estratègia vers la independència és consolidar i ampliar la base social dels partits sobiranistes. L'exigència d'un referèndum d'autodeterminació no pot defugir la tràgica situació del nostre país. Al contrari és la principal raó de la seva urgència.
Opinió · Política
Parlant de la pregunta
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament de Catalunya
Que de cop i volta el centre del debat hagi passat a ser de si es fa la consulta o no a quina pregunta s'hi ha de formular, vol dir que estem en el bon camí. Efectivament, sembla que ja ningú no dubta que hi haurà consulta ciutadana el 2014 i ara la discussió se centra en el tipus de pregunta i respostes que s'ha de fer a la ciutadania.
 ·
Notícia
Rècord d'audiències de Tribuna.cat
El passat mes d'octubre des de Tribuna.cat vam assolir un dels nostres millors índexs d'audiències, amb 131.000 visites i 898.604 pàgines vistes.
 ·
La fotografia · Política
Així les gasten els espanyols, Rivera
En un principi, aquest noi, Albert Rivera, queia simpàtic als espanyols, no s'interferia a la política espanyola i es dedicava, amb un partit propi, a frenar i a combatre el sobiranisme a Catalunya.
 ·
Llibres / revistes
Euskadi després d'Estrasburg
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
El Tribunal Superior de Justícia anul·la l'ERO a RTVV
La justícia ha obligat a readmentre els treballadors acomiadats i ha indicat que la mesura anul·lada vulnera els drets fonamentals com el principi d'igualtat.
 ·
Recull de premsa
Maresma: "Això que ara són elogis sobre Cahner llavors eren retrets. Cal que s'acabi la dissociació entre fets i paraules"
"Si Max Cahner va tenir la mala sort de morir-se mereixent una Medalla d'Or que no li havien donat, seria bo que les paraules que es van dir ahir en el lliurament pòstum no fossin malbaratades pels focs d'artifici d'un acte de saló".
 ·
Recull de premsa
Bassas: "Proclamar la superioritat de la tercera via en nom del realisme és un acudit"
"Resulta digna d'estudi la suficiència vorejant la commiseració amb què bona part de l' establishment polític, econòmic i mediàtic contempla els partidaris de la independència de Catalunya i considera que viuen a Màtrix".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Ens volen entabanar amb la tercera via
L'establishment català, durant el franquisme, la transició i el pujolisme, ha gaudit del poder a l'ombra, per sobre del bé i del mal. Ells són els poderosos que decideixen, toleren i evolucionen segons les seves conveniències: estableixen xarxes de negocis impenetrables i ben connectades amb Madrid. Ells manen i consideren els polítics els seus empleats, els quals han de mantenir la pau i tranquil·litat --i les lleis-- necessàries per tal que ells continuin sent els amos.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí