Dimecres, 9 de setembre del 2015 | 09:14
 ·
Crònica · Política catalana
David Madí i Antoni Vives….
A CDC i amb la retirada de Jordi Pujol va ser evident que aquest deixava darrera seu un estol de dirigents joves i molt  capaços que asseguraven un esplèndid futur  polític i de gestió a la formació. Amb ells també va començar el gir estratègic del partit cap al sobiranisme acabant així amb "el peix al cove" i altres estratègies que no havien fet més que endarrerir el procés cap a la llibertat nacional que és i hauria d'ésser l'objectiu de tots els partits nacionalistes.

Opinió · Seguretat
Morenés, no deprestigiï les FAE!
Miquel Sellarès
Periodista
El senyor Morenés ha aixecat  l'espantall d'una possible intervenció de les FAE (Forces Armades Espanyoles) davant del procés nacional que està vivint Catalunya. El ministre de Defensa hauria d'anar amb molt de compte per no carregar-se en dos dies  la feina feta per  les Forces armades Espanyoles  en els últims vint  anys. Unes Forces Armades que
Opinió
Una revolució inesperada
Marta Rovira
Sociòloga
Les eleccions del 27 de setembre seran les més transcendentals de la història de Catalunya. Es plantegin com es plantegin, tot Europa i part del món estarà pendent de la possible victòria de les opcions favorables a la independència de Catalunya. Per això la possibilitat que una llista unitària pugui assolir la majoria necessària
 ·
La fotografia
Tret de sortida de GUANYAREM, la campanya de suport a l'esport català
Aquesta setmana s'ha presentat a l'INEFC de Barcelona Guanyarem, la campanya que recull suports de gent del món de l'esport català. Entre els més destacats Pep Guardiola, Xavi Hernàndez i Kilian Jornet entre molts d'altres.
 ·
Recull de premsa
Soler: "Una Espanya democràtica hauria de desitjar que Catalunya, independent o no, tirés endavant; però això no passa ni sembla que hagi de passar"
En un article al diari Ara el periodista i historiador, Toni Soler, sota el títol: El No vol dir No es pot" refelxiona sobre l'estratègia vers el procés català per part de les forces de l'estat que per una banda ofereixen pastanagues i per l'altre t'amenacen.
Opinió · Política catalana
Sí que es pot?
Jaume Marfany
Filòleg
Barcelona en comú s'ha abstingut a l'hora de votar l'adhesió a l'AMI de l'Ajuntament de Barcelona.  No censuraré l'actitud i la decisió que han pres com a organització. Són ben lliures d'actuar com millor creguin i amb l'estratègia política que considerin més adequada. Em limitaré a manifestar el meu desacord total amb els arguments que Jaume Asens va fer servir per justificar l'abstenció del grup.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí