Dilluns, 3 de març del 2014 | 17:37
Opinió
PSC, quatre qüestions
Josep-Lluís Carod-Rovira
Polític i escriptor
La unitat civil del poble de Catalunya, per damunt de la diversitat d'orígens, ha estat sempre un valor transversal de la democràcia catalana, una mena de tresor intocable i superior a qualsevol altre, ja que era la millor garantia de la convivència nacional. L'Assemblea de Catalunya ho va saber representar magníficament bé, a través de l'enorme diversitat d'ideologies i projectes polítics que hi donaven suport.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Oriol Domingo censurat a 'La Vanguardia' com a informador religiós
Tres posts del blog In saecula saeculorum d'Oriol Domingo, periodista d'afers religiosos de La Vanguardia, han estat censurats des que Màrius Carol és director del diari dels Godó.
 ·
Crònica · Internacional
Catalunya i la crisi de Crimea: tres breus reflexions
Àlex Calvo
Expert en seguretat i defensa a l'Àsia i catedràtic convidat a la Universitat de Nagoya (Japó)
La revolta a Ucraïna i la complexa situació a la Península de Crimea constitueixen la primera gran crisi internacional d'ençà que el Parlament de Catalunya va proclamar la sobirania, i ha despertat un notable grau d'interès a casa nostra.
 ·
La fotografia
L'ANC i l'AMI acceleren la campanya del Signa un Vot per la Independència
Les dues entitats han anunciat que a la recollida intensiva d'instàncies dels propers 22 i 23 de març hi haurà 1.000 punts situats arreu del país.
 ·
Notícia
Declaració de La Pedrera: la resposta a Viviane Reding
Un grup d'assistents a la conferència de la vice-presidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, a Barcelona, (entre els quals hi ha Muriel Casals, Miquel Strubell i Àngels Folch) han respost la comissària aquesta setmana a través d'un manifest.
 ·
Recull de premsa
Soler: "L'èxit del sobiranisme depèn de la capacitat de garantir que Catalunya està més capacitada que Espanya per gestionar la pluralitat"
"Si els partidaris de la sobirania catalana volen seduir tots aquells que -legítimament- en dubten, han d'entendre que el factor decisiu en aquest debat no rau en l'exaltació simbòlica".
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "L'aprimament de TVC només beneficia les cadenes privades espanyoles i l'estratègia del PP"
"La greu crisi laboral que afecta la CCMA amenaça des de dintre la viabilitat del gran projecte comunicatiu d'ambició nacional, l'únic realment existent no sols a Catalunya, sinó a tot l'espai català".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Afers religiosos
Cap on es decantarà UDC el 9 de novembre?
Després del congrés d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) totes les especulacions són possibles. Duran i Lleida, que durant 32 anys ha exercit tant o més poder que Jordi Pujol en la seva època a CDC, va mantenir-se en aquest congrés en una segona o tercera fila de la presidència i va donar tot el protagonisme a l'home que es dibuixa com el successor ungit pel líder i beneït per la majoria de l'aparell i dels sectors més centristes, porucs i conservadors --alguns d'ells propers a l'Opus Dei.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí